Nurodymai iš belangės įklampino klaipėdietę: įkliuvo su dideliu kiekiu narkotikų

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apygardos prokuratūra teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje laisvės atėmimo bausmę atliekantis vyras ir moteris kaltinama neteisėtai disponavusi labai dideliu narkotinės medžiagos – karfentanilio kiekiu, siekiant jį platinti.

Kaip pirmadienį pranešė prokuratūra, iš Tauragės rajono kilęs kaltinamasis, atlikdamas laisvės atėmimo bausmę, susitarė su klaipėdiete įvykdyti sunkų nusikaltimą. Įtariama, kad iš įkalinimo įstaigos veikęs vyras suorganizavo karfentanilio įsigijimą, iš ikiteisminio tyrimo metu nenustatyto asmens, kuris minėtą medžiagą paslėpė sutartoje vietoje.

Slėptuvės koordinates 47 metų vyras perdavė laisvėje veikusiai savo pažįstamai, kuri paėmė paslėptus kvaišalus. Manoma, kad 21 metų moteris, pagal nuteistojo nurodymus, kvaišalus parsigabeno ir laikė savo namuose.

Pernai rugsėjį teisėsaugos pareigūnams patikrinus Klaipėdos gyventojos namus, kratos metu rastas labai didelis kiekis – ne mažiau kaip 0,668 gramo karfentanilio.

Abiem asmenims pareikšti kaltinimai už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Už šią nusikalstamą veiką asmenys gali būti baudžiami laisvės atėmimu nuo 10 iki 15 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

įkliuvo su dideliu kiekiu narkotikų ?

įkliuvo su dideliu kiekiu narkotikų ? portretas
0,668 gramo ???

M.K.

M.K. portretas
Tokioms tik kaleimas,ant 15m.maźiausia.Bus dabar už tai proga pagalvoji,kaip toliau gyventi.Nes kai buvo laisvėje nebuvo progos.

Vištaprotė

Vištaprotė portretas
Kaimo mergelė, susigadinusi savo gyvenimą dėl seno zeko...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių