I. Vėgėlei skriejo aštrios konkurentų replikos: priminė šeimos verslą ir sankcijas

Grįžti į straipsnį

Zygis

Zygis portretas
O, Šimonytės Šurajevas ką seime išdarinėjo!

Vėgėlė yra su Dauno sindromu

Vėgėlė yra su Dauno sindromu portretas
Galima suprasti, kad tėvai jam nupirko teisininko išsilavinimo programą, kurią vargu ar jis įsisavino. Advokatu irgi tampama per didelius pinigus. Bet su Daunų sindromu asmuo negali būti nei orotonį darbą dirbantis, nei ką svarbesnio veikti. Kai su Dauni sindromu monių yra daug, suprantama, kad jų bendruomenė iškėlė kandidatą iš savų, kad nori išmėginti save visuomenėje. Viskas tvarkoje. Bet taip negalima. Dauno sindromas lemia jį turintiems sadizną, idiotizmą, proto silpnumą. Taip, yra mokslo daktarų, ir ne vienas, yra medikų su Daunū sindromu. Bet to neturi būti. Tokie minės gali iš pasiutimo padaryt tiek žalos, kad niekada nebeatitaisysit.

Melas paskleistas gerb. Igno Vėgėlės

Melas paskleistas gerb. Igno Vėgėlės portretas
Gerb. Ignas Vėgėlė yra melagis, kadangi jis nėra laimėjęs šalies žemdirbiams papildomai 10 proc. tiesioginių išmokų, kaip yra teigęs. Europos Sąjungos Teisingumo Tesime esanti byla nr. T-533/13 yra išbraukta iš Bendrojo Teismo registro ieškovės prašymu. Bylai atstovavo ne Ignas Vėgėlė, o D. Kriaučiūnas, R. Krasuckaitė ir A. Karbauskas. Gerb. Igno Vėgėlės palaikytojai, prašykite jo pasiaiškinimo už šį paskleistą melą!

Pritariu Aksiomos

Pritariu Aksiomos  portretas
komentarui . Gerai, kad aš seniai netikiu nei vienu liberkonserVatų žodžiu . Nei vienu ! Man jie - tik kiršinimui .

jei nežinočiau

jei nežinočiau portretas
ka konservyno liberastyno ir laisvo subinyno partiju zombiai per lietu ar globaline katastrofa einantis balsuot už savo dresiruotojus neatšliauš sumest balsu už Nuoseda ir Piše tai manyčiau kad i paskutini rinkimu tura išeis Vėgėlė su Žemaitaičiu Dar galetu daug surinkt Mazuroniuks su Vaitkum bet dabar viens Dievas žino kas čia bus o jei dar daug žmoniu neis balsuot tai visai prastai

Aksioma

Aksioma portretas
taip, tokios replikos buvo. Mačiau forumą. Bet mano nuomone tos replikos buvo dirbtinai pritemptos ir pakištos tikintis kad niekas gerai visos tos ,,verslo ir sankcijų" Vėgėlės šeimos biznyje ,istorijos nežino ir automatiškai pasipiktins tik užsimunus apie ,,darbą Rusijos labui" Gavosi gana drambliškai ir primityviai. Atrodo gana juokingai - šiandien ne vienas verslas globojantis ar aukojantis tam tikram kandidatui pinigus ( rinkiminei kampanijai), vos neviešai varo biznį su Rusija o Vėgėlei užteko kad brolis kažką pardavė Kirgizijai, iš kurios paskui tą kažką nupirko Rusija :D) Vietoje Igno net nieko neaiškinčiau šitiem niekdariam nemokantiem net tiksliai ir šmaikščiai ,,įkast''konkurentui

As

As portretas
Tai ta pati,nu ir lietuviai,viena kalba kita daro,visi blogi tik senas pats geriausias,apsurdas o ne tauta

Tai kad

Tai kad portretas
Atvirskciai viskas buvo Vegele sove nuliniui apie jo remeja Teltonica kuri sekmingai dirba Rusijoje

tie kas

tie kas  portretas
balsuos už Vaitkų, matyt strateguoja ir nori kad į antrą turą išeitų Šimonytė. Vaitkaus jau taip nebepuola, maloniai išklauso jo radikalias pažiūras. Žino valdžia kad Vaitkus naudingas kaip balsų drenažas nuo Vėgėlės. O kentės ir toliau visa Lietuva dėl opozicinių jėgų susiskaldymo.

pamanyk

pamanyk portretas
jau taip išsigando Vėgėlė tų replikų...nieko nusikalstamo ta šeima nepadarė, priedo tai ne JO šeimos verslas, o brolio ar tėvų. Nėra ko prikibti, tai pučia burbulus, o valdžiažmogiai savo aferų tai nepripažins.

Močiutė

Močiutė portretas
Netikiu nei vieno advokato kalbomis.Geriausias pavyzdys buvo,kai vienas toks ,,nenešė,,iš namų Kedžio dukrytės Deimantės,nors visa LT matė per TV .Štai kokia jų,, teisybė,,.

tik

tik portretas
ne už vegele ir ne už vaitkų

Tik \\\\\.../////

Tik \\\\\...///// portretas
už E.VAITKŲ,jokio kito.

sazines nors truputuka turit ,dievas viska mato gudruciai,

sazines nors truputuka  turit ,dievas viska mato  gudruciai, portretas
Idomiai gaunas,pats kalba apie skaidrinima,o pas bizni daro apeidamas sankcijas,oi geras butu prezedentas,ka reiskia advokatu pirmininkas,zmonems akis muilina,kaip toks drista dar reklamuotis ,jam klausimas,kas leido zydams suteikti antra pilietybe lietuvos,kur tada buvo tas garb,,,,,,ponas vegele aaaaaaaaaaaa,

Galerijos

Daugiau straipsnių