LSDP lyderė kritikuoja valdančiuosius dėl švietimo, sveikatos, socialinės apsaugos

Grįžti į straipsnį

Rūtenis

Rūtenis portretas
Karštai pritariu brazauskinių išsakytiems priekaištams dabartinei valdžios klikai ir dar karščiau tikiu, kad rudenį laimėjus jiems rinkimus, jie dar karščiau apmulkins lietuvišką pilkąją rinkėjų masę, nes ta masė pati prašosi apgaunama. Pirma kregždė jau yra- brazauskiniai pažadėjo įkurti nacionalinį banką- jau net nebesinori net juoktis, nes kiek rinkimų, tiek naujai įkurtų valstybinių bankų, o realiai jų nėra ir būti negali. Atvirai pasakius- man jau net pradėjo patikti kuomet yra mulkinami lietuviškieji bėdžiai, kažkoks pikdžiugiškas malonumas, kai žinai kas bus po rinkimų.

SD programa

SD programa portretas
nemokama sveikatos apsauga, nemokamas švietimas, nemokamas maitinimas, nemokamas transportas, valstybinis bankas, gos planas, lenininės talkos, raudona vėliava, TSRS himnas, ck generalinis sekretorius, aukščiausioji taryba, raudonoji armija... Te visad šviečia saulė ir dangus būna giedras.... Valio draugai... Valio...

Švietimas sugriuvo ne dėl politikų, o

Švietimas sugriuvo ne dėl politikų, o portretas
Dėl išsigimusių vaikų daugėjimo. Viešai reklamuojami susenę žmonės, kurie susilaukia vaikų. Tik nutylima, kad tie vaikai neturi protelio, fiziškai defektyvūs, bjaurūs išoriškai. Pedagogai ir privačiose mokyklose iš tų išsigimusių vaikų nesugeba padaryti bent minimaliai raštingų ir daugybos lentelę mokančių. Susenę, bet prasigyvenę tėvai, mamos nesutvarko dokumentų, kad tie jų vaikai idiotai ir stumia juis su nusipirktais atestatais tapti teisės, ekonomikos magistras, medikais, politikais, verslininkais ar bent jau scenos pataisomis kaip orudnikovaitė ar negabi dailininkė į šimpanzės panaši išsigimėlė Savickaitė. Ko puolat politikus? Jie kalti tik tiek, kad taip pat užveisė išsigimėlių ir paskui juos numeta valdžiai ir mokykloms bepripažindami, kad jie blokuoti idiotai senų žmonių pagimdyti.

linas

linas portretas
pamirso kad sporte didesnio chaoso dar nera buve! viceministre kuruojanti sporta yra blogiausia ever

apsivemsiu

apsivemsiu portretas
Kokie tos freken bok nuopelnai Lietuvai? Apart periodiškų paviauksėjimų ant konservų ir pastūksojimo šalia jauniklių bebriukų daugiau nieko.O čiulkos prigrūstos Briuselio eurų!

Kriuksė

Kriuksė portretas
Kiek ta paršavedė kriuksės prie lovio, ir dar ji skaitosi populiari ir visus moko...

apsivemsiu

apsivemsiu portretas
Ir vėl ta baisuoklė loja apie viską ko neišmano ir apsiseilėjusi grūdasi į EP.

Tai, kad

Tai, kad portretas
vis kritikuoja, aimanuoja, verkšlena...Na, tai padėkit, sušelpkit vargstančius, ponai socdemai, sėdit EP, esate pati pasyviausia grupė, o algos į rankutes - 5.600 euriukų + priedai...

matome SOCDEMŲ apgaulingą-nesąžiningą " tusčią stiprybę",

matome SOCDEMŲ apgaulingą-nesąžiningą " tusčią stiprybę", portretas
jie žada dar labiau n u a l i n t i Lietuvą.--SOCDEMAI , tai ta pati KONSERVATORIŲ a t m a i n a -- tiesiog kita m ė š l i n a -nesąžininga KONSERVŲ pusė --todėl yra nusikaltimas juos rinkti į valdžią---rinkime TUOS , kurie mūsų neapgavo - tai VALSTIEČIAI.

kiek siemet sosal dermo kratu

kiek siemet sosal dermo kratu  portretas
keis lyty , ir kiek pasizadejo apzenyt savo bendrapartieciu kolegu lezbieciu su .p.d.e.r.a.s.t.a.i.s

Kur sąrašas?

Kur sąrašas? portretas
Kelintas ten paraudonavęs iki negalėjimo Grubliauskas? Gal pirmas?

Kulkosvaidininkas Hansas

Kulkosvaidininkas Hansas portretas
Prasyciau ta sarasa man - patvirtinimui!

Galerijos

Daugiau straipsnių