Žiniasklaida: Kinijos valstybės kontroliuojama korporacija – stambi I. Vėgėlės šeimos verslo tiekėja

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Konservais dvokia pilti šudą ant konkurentų padugnės konservai

Kazkas

Kazkas portretas
Nesu Vegeles fanas, toli grazu, linkiu jam didziausios nesekmes rinkimuose, jis man toks kandidatas apie NIEKA. Bet nesuprantu kur cia skandalas, tai jau su Kinija negalima prekiaut, nuo kada cia? Nu tai Gree kondiskiu pilna Lietuva, jais prekiauja ne viena imone, kaip beje apskritai kitomis ivezamomis prekemis is Kinijos. Jeigu ten apeidineja sankcijas ir siunte i Baltarusija tas kondiskes per fiktyvias Kirkizijos imones, tada jo, negrazus dalykai. Bet jeigu cia daromas skandalas, kad su Kinija prekiaujama, tai nelabai suprantu kam cia tas burbulas. Pas mus apskritai mase prekiu kinisku, vienu ar kitu keliu atejusiu.

Neiškniso žurnaliugos?

Neiškniso žurnaliugos? portretas
Kiek proc akciju valdo kandidatas i prezus? Rinksim Nauseda arba Šimonyte nes gerove arteja.

To alio

To alio portretas
Pardave idejiškuma, dvigubi standartai kaip vatoliande umom poniat dolar valdo

2023 -09 Migracijos info !,

2023 -09 Migracijos info !, portretas
Kaip rodo Migracijos departamento statistika, įtaką užsieniečių skaičiaus Lietuvoje gausėjimui turi ir kur kas mažesnės grupės. Pavyzdžiui, ketvirta pagal dydį šalyje Kirgizijos piliečių grupė šiemet pagausėjo daugiau nei dusyk – nuo 1960 šios šalies piliečių metų pradžioje iki 4172 KIRGIZŲ rugsėjo mėnesį. Panašia proporcija daugėjo ir Uzbekistano piliečių: nuo 1834 šių metų pradžioje iki 4141 rugsėjį. Dabar tai penkta pagal dydį užsieniečių grupė mūsų šalyje. | Visą straipsnį galite rasti: .tv3/naujiena/lietuva/lietuvoje-jau-gyvena-virs-200-tukst-uzsienieciu-sparciai-daugeja-kirgizu-bei-uzbeku-n

Spjoviau į šūdpatryyyjotų blūdus

Spjoviau į šūdpatryyyjotų blūdus   portretas
Sieną " mato " per sieną ? Tai jau prekiauti ir su Kirgizija be šūdpatryyyjočių leidimo negalima ? Prajuokino , mėšliai :) O kirgizai atvykti ir dirbti Lietuvoje gali ? _Būtent „Gree“ kondicionierius „Vilpra“ nurodė eksportavusi į Kirgiziją, o jų eksportas į šią šalį, pačios įmonės pateiktais duomenimis, viršijo milijoną eurų. Tiriamosios žurnalistikos centras „Siena“, atlikęs tyrimą su partneriais Lietuvoje ir Baltarusijoje, balandžio pabaigoje paskelbė, KAD BŪTENT SU DVIEM KIRGIZIJOJE registruotomis bendrovėmis „Vilpros“ prekyba staiga išaugo po to, kai Europos Sąjunga (ES) uždraudė kondicionierių eksportą į Rusiją ir Baltarusiją.

Oi b l e t

Oi b l e t portretas
Gal pasižiūrim kas ką tiekia kokiam Juknevičienės broliui ar Landzbergių bizniui? G.Nausėda irgi ne šventas-vienas po kito kyla konkretūs faktai..Pažiūrėkit rinkimų debatų kartojimus youtubėje. Apaksit. Todėl aiškiai matomi ir valdžios daugumos niekšelių organizuojami dvigubi matavimai kas kur ką remia ir ką reikia smerkti, kelia tik šleikštulį

Ivardinkit politologai

Ivardinkit politologai portretas
Mokesciu populistas

vilnietis ,

 vilnietis ,  portretas
Nesitenkit lansberginiai vistiek balsuosim už Igną , gal geriau išslaptinkit kgb sarašus , seneli , nesistenk juodinti kitų pats juodžiausiu intrigantu būdamas .

Sjoviau į sieną :)

Sjoviau į sieną :)  portretas
Tik už Vėgėlę balsuosiu :) Kas buvo prezidentės Grybauskaitės tėvas ?

:DDD

:DDD portretas
Bukalaurų nuopelnai Lietuvai, cituoju: Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai įspėjo Lietuvos Vyriausybę, kad dėl Kinijos įvestų ribojimų vokiečių investuotojams gali tekti uždaryti gamyklas Lietuvoje, jei nebus rastas „konstruktyvus sprendimas atkurti Lietuvos ir Kinijos ekonominius santykius“. Tai rašoma oficialiame laiške ministrams Gabrieliui Landsbergiui ir Aušrinei Armonaitei. Laiško kopiją gavo 15min. (ir t.t......)

Ka

Ka portretas
Ep parlamentas jau parduotas čia. Verslas

nepersistenkit

nepersistenkit portretas
ir nesikniskit kur kieno gimines dirba,o Igna Vegele isrinks pirmame ture,nes ji vertas,padarys daug geru darbu zmoniu labui

alio, žurnaliste

alio, žurnaliste portretas
Tai broileris visgi nugalėjo Kiniją? Berods broilerio dėka Lietuva viena iš viso pasaulio durniaus vietoje liko, nes kitos visos valstybės nenutraukė ryšių su Kinija.

Rinkėja

Rinkėja portretas
Apsaugok Viešpatie Lietuvą nuo vegeles ir vaitkaus, apsaugok.

Bum

Bum portretas
Čia vėgėlė nustebino. Turėti reikalų su komuniagom. Dugnas

Galerijos

Daugiau straipsnių