Per Lie­tu­vą – ant ried­len­tės


2008-06-17
KD inf.
Per Lie­tu­vą – ant ried­len­tės

Ke­tu­riems pro­fe­sio­na­liems ried­len­ti­nin­kams: Bua­zui Aqui­no iš Iz­rae­lio, vo­kie­čiui Mac­kui McKel­to­nui, „bra­liu­kui" lat­viui Ma­dar­sui Ap­se ir vie­nam ge­riau­sių Lie­tu­vos ried­len­ti­nin­kų To­mui Ja­su­lai­čiui praė­ju­si sa­vai­tė bu­vo įtemp­ta.

Per pen­kias die­nas tru­ku­sį tu­rą „Red Bull Lo­cal He­ro Tour" jie ap­lan­kė Vil­nių, Kau­ną, Pa­lan­gą, Rad­vi­liš­kį ir Pa­ne­vė­žį.

Po ap­ši­li­mo, pa­ta­ri­mų ir imp­ro­vi­zuo­tų pa­mo­kė­lių kiek­vie­no­je tu­ro sto­te­lė­je pra­si­dė­da­vo in­ten­sy­ves­nės vie­ti­nio he­ro­jaus ant ried­len­tės paieš­kos. Imp­ro­vi­zuo­tų „Red Bull Lo­cal He­ro Tour" var­žy­bų pro­gra­ma kei­tė­si kiek­vie­na­me mies­te, bu­vo ap­do­va­no­ja­mas vie­ti­nis mies­to he­ro­jus.

„Red Bull Lo­cal He­ro Tour" vie­ti­niais he­ro­jais bu­vo ka­rū­nuo­ti: Di­ma Fio­do­ro­vas Vil­niu­je, Liu­tau­ras Ru­ge­vi­čius iš Kau­no, pa­lan­giš­kis Jus­tas Žul­kus, ku­ris į par­ką at­sku­bė­jo tie­siai iš abi­tū­ros eg­za­mi­no, And­rius Ūsas Rad­vi­liš­ky­je ir Lau­ry­nas Ru­pai­nis iš Pa­ne­vė­žio.
„Jau­ni ried­len­ti­nin­kai Lie­tu­vo­je yra ge­ro ly­gio", - sa­kė B.Aqui­no iš Iz­rae­lio.