Keturių klausimai Deivydui ZVONKUI


2006-07-08
Keturių klausimai Deivydui ZVONKUI

Goda SABUTYTĖ:

- Ar prieš vestuves taip pat įsivaizdavai šeimyninę laimę?

- Taip. Kai kas net geriau, nei galėjau įsivaizduoti. Sugyvename puikiai, nedingo romantika, vienas kitą mylime, nėra rutinos, nors buvau pasirengęs, kad tokių dienų bus. Laimė, kol kas taip nėra.

- Natalija dar nenori susilaukti vaikučių, tu - labai nori. Kiek nori vaikučių ir kada planuojate jų sulaukti?

- Norėčiau turėti kuo daugiau vaikų - kad tik pavyktų juos išlaikyti. Kada? Amžius - ne riba. Moteris turi nuspręsti, kada pasirengusi gimdyti. Dėl planavimo? Planuojame ne mes, bet ponas Dievas.

- Ar ilgai gyvuos grupė “B’Avarija”? Kokios jos perspektyvos?

- Labai ilgai ir perspektyvos didelės. Tačiau nesu ekstrasensas ir negaliu tiksliai spėti. Norėčiau, kad tai būtų iki gyvenimo pabaigos.

Liepa KIAULEIKYTĖ:

- Apie ką su Natalija kalbatės vakarais?

- Temos labai įvairios: apie darbą, buities reikalus, įspūdžius po renginių. Tikrai nekalbame apie Dievą.

- Ar tavo gyvenime ne per daug rožinės spalvos?

- Tikrai ne. Rožinės spalvos yra labai daug grupės YVA įvaizdyje: nuotraukose, drabužiuose, plakatuose. Tačiau asmeniniame gyvenime jos nėra daug.

- Kada ir dėl ko pravirkdei Nataliją paskutinį kartą?

- Moterys - nenuspėjamos. Aš niekada nežinau, dėl ko moteris gali pravirkti. Net sunku teisingai atsakyti į šį klausimą. Paskutinį kartą Natalija apsiverkė prieš pusmetį. Tačiau gal tai buvo emocinė iškrova ir priežasčių ieškoti nereikia?

Ramūnas VYŠNIAUSKAS:

- Ar bohemiškas gyvenimo būdas netrukdo vedybiniam gyvenimo būdui?

- Ooo, - išgirdęs pavardę nusišypso. - Absoliučiai ne. Kai žmona koncertuoja kitame šalies gale, man niekas netrukdo turiningai bastytis po Klaipėdos naktinius klubus.

- Kiek daugiausiai esi išgėręs bokalų alaus?

- Hm... - mąsto. - Tie skaičiavimai dažniausiai baigiasi tuo, kad sunku prisiminti. Manau, kad apie 17-18 bokalų, nes tikrai žinau, kad buvo 15. Tačiau manau, kad buvo ir daugiau - tik jau nieko neprisimenu. Tiesa, tai buvo prieš vestuves. Daug buvo ir per bernvakarį: buvo šlapias ir penktadienis, ir šeštadienis, ir sekmadienis. Tas tris dienas taip ir neišsiblaiviau.

- Jei krikščionims, kaip ir musulmonams, būtų galima turėti kelias žmonas, ar norėtum dar vienos žmonos?

- (Juokiasi.) Dabar - ne. Tačiau prasidėjus vidutinio amžiaus krizei, perkopus keturiasdešimtmetį, - galbūt neatsisakyčiau.

Natalija ZVONKĖ:

- Kur mes susipažinome? Trys variantai: Klaipėdoje, “Neptūno” salėje ar persirengimo kambaryje? - šypsodamasi sufleruoja, kad tinka visi trys variantai, nes susipažino Klaipėdos “Neptūno” salės persirengimo kambaryje?

- Ai, aha... - tramdo emocijas. - Oi, gudriai ji sugalvojo. Visi trys atsakymai teisingi.

- Kaip sekasi vedybinis gyvenimas? Kaip žmona, merginos? - Natalija šypsodamasi sako, kad vyras supras, ką reiškia užuomina apie merginas.

- Viskas aukštumoje. Merginos? Grožis žavi labiausiai, kai stebi jį iš tolo.

- Girdėjau, kad Klaipėdoje turi draugę. Ar ji tik draugė? Ar tik draugė buvo visą laiką?

- Hm. Klaipėdoje turiu draugę? Klaipėdoje turiu žmoną - ji ir mano draugė... Labai suktas klausimas - reikia “neprisigauti”, - juokiasi. - Draugų ir draugių turiu daug, tačiau išskirtinės draugės (taria pabrėžtinai) neturiu. Bet turiu žmoną.

P.S. (vienas klausimas sau):

- Hm. Sau klausimų neužduodu, nes būtų kažkoks susidvejinimas. Bet... na, kaip gyvename?

- Na, tai puikiai...