Runkeliai


2008-08-22
Pensininkas Algis.
Runkeliai

Tikėjausi, kad naujas Kauno meras imsis rimtų darbų, deja, viskas apsivertė aukštyn kojomis. Buvau rungtynėse tarp kauniečių ir Glazgo "reindžerių" S.Dariaus ir S. Girėno stadione. Baisu!

"Niagaros kriokliai" bėga už sirgalių apykaklių, nors už sėdimas vietas sirgaliai mokėjo nuo 30 iki 60 Lt. Plėšikavimas vidury baltos dienos! Stadiono tribūnos siūbuoja, nuo žmonių svorio ir pučiamo vėjo... Ar norime sulaukti nelaimės, kad sugriūtų stadiono tribūnos ir prispaustų žmones, ar už tai atsakys Buškevičius, kuris stadioną pavertė paveldo objektu? Tuo tarpu pats paminklas mūsų lakūnams apleistas, plytelės išplautos. Tokios netvarkos nebuvo net sovietų laikais. Negana to, kad sugriovė "Žalgirio" stadioną ir jo vietoje pastatė "Molą".

Tikri moliai, runkeliai, kuriems nereikalingos sporto bazės, kuriose sportuotų Kauno jaunimas. Daug žadėta restauruoti "Girstučio" baseiną, bet viskas - tik sapnuose! O po to mes norime, kad iš olimpinių žaidynių sportininkai parvežtų medalių. Iš kur jų turėsime, jei treniruotis reikia balose? Daug diskutuojama apie "Žalgirio" komandos finansavimą. Ir arkliui aišku, kad Vilnius suinteresuotas žlugdyti Kauną visais atžvilgiais. Jeigu nebus "Žalgirio", nebus ir Kauno, bus tiesiog provincija, neravėtų runkelių laukas.