Lažybų bendrovės: „Ispanijos rinktinė - favoritė“


2008-08-22
kaunodiena.lt
Lažybų bendrovės: „Ispanijos rinktinė - favoritė“

Olimpinis krepšinio turnyras artėja prie kulminacijos, o Lietuvos rinktinė stoja į lemiamą kovą dėl patekimo į finalą ir galimybės varžytis dėl aukso medalių.

Paskutinį kartą lietuviai nugalėjo ispanus 2003 metų Europos čempionato finale, kai šventė pergalę 93:84. Per pastaruosius penkerius metus Lietuvos krepšininkai nuolat pralaimėdavo.

Besiruošdama olimpinėms žaidynėms, Lietuvos rinktinė Orensės mieste susitiko su pasaulio čempionais ispanais ir patyrė triuškinantį pralaimėjimą rezultatu 66:91.

Įdomu ir tai, kad iki pusfinalio Lietuvos ir Ispanijos rinktinės žygiavo visiškai vienodu ritmu: viena triuškinanti nesėkmė grupės varžybose ir įtikinama pergalė ketvirtfinalyje. Skirtumas tas, jog lietuviai A grupėje užėmė pirmąją vietą, o ispanai liko antri.

Užsienio spaudoje jau pradėta eskaluoti pusfinalio tarp Lietuvos ir Ispanijos rinktinių tema ir neabejotina susitikimo favoritė - Ispanijos komanda.

Tai patvirtina ir lažybų bendrovės. Absoliučiai visos lažybų bendrovės didesniu ar mažesniu skirtumu pergalę skiria Ispanijos krepšininkams.

Anot internetinės lažybų bendrovės Triobet.com, ispanai turėtų laimėti susitikimą trijų taškų skirtumu - 80:75.

Tuo metu kitame pusfinalyje nesunki pergalė skiriama aiškiai favoritei - JAV rinktinei, kuri turėtų laimėti pusfinalį triuškinančiu 19 taškų skirtumu - 100:81.

Lietuvos ir Ispanijos rinktinių akistata - trečiadienį 15:00 val. Lietuvos laiku.