„flyLAL" keičia bilietus nenorintiems skristi į Tbilisį


2008-08-22
kaunodiena.lt
„flyLAL

Skrydžių bendrovė „flyLAL", atsižvelgdama į susiklosčiusią situaciją Gruzijoje bei keleivių abejones dėl saugumo šioje šalyje, pasiūlė galimybę skrydį į Tbilisį pakeisti skrydžiu į bet kurį kitą „flyLAL" lėktuvais pasiekiamą miestą.

„Mes atnaujinome reisus į Tbilisį įsitikinę šių skrydžių saugumu, tačiau suprantame abejones dėl kelionių į šalį, kurioje neseniai vyko karo veiksmai. Pažvelgėme į šią situaciją ne vien iš verslo pusės - atsižvelgiame ir į mūsų keleivių žmogiškuosius motyvus. „flyLAL" keleiviams, kurie turi nepanaudotų bilietų į skrydžius Vilnius-Tbilisis arba Vilnius-Tbilisis-Vilnius, tačiau nebenori ten skristi, mes suteikiame galimybę tuos bilietus pasikeisti ir skristi tiesioginiais „flyLAL" reisais į bet kurį kitą miestą", - apie bendrovės sprendimą pasakojo „flyLAL" generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

Pasak jo, šiuo pasiūlymu siekiama bent iš dalies kompensuoti „flyLAL" keleiviams planuotą kelionę, į kurią jie nebenori vykti dėl nenumatytų aplinkybių.

Bilietus pasikeisti reikia ne vėliau kaip iki planuoto skrydžio dienos. Su pakeistu bilietu bus galima skristi bet kuriuo tiesioginiu „flyLAL" reisu, vykdomu iki spalio 22 dienos. Dėl bilietų keitimo keleiviai kviečiami kreiptis ten, kur pirko bilietus, - į „flyLAL" arba kelionių agentūras.

Ketinantiems pakeisti skrydžio kryptį keliautojams reikės susimokėti bilieto keitimo mokestį - 150 litų už skrydį į vieną pusę, bilietų tarifų skirtumą, jeigu toks būtų, ir oro uostų mokesčius, išskyrus Tarptautinio Vilniaus oro uosto mokesčius.

Vasaros sezonu „flyLAL" tiesioginiais reisais skraido į 20 Europos ir kitų šalių miestų. Į Tbilisį „flyLAL" skrenda pirmadieniais ir trečiadieniais, iš Tbilisio į Vilnių - antradieniais ir ketvirtadieniais.