25-erių metų vyras ir bedantė 62-ejų moteris nusprendė susilaukti vaiko

Pora, tarp kurios yra 37-erių metų skirtumas, nusprendė susilaukti vaiko.

Apie tai rašo „The Sun“.

62-ejų metų Cheryl McGregor ir jos 25-erių metų vyras Quramas McCainas išgarsėjo, kai į „TikTok“ pradėjo kelti vaizdo įrašus apie jų neįprastus santykius. „TikTok“ platformoje pora turi daugiau nei tris milijonus sekėjų.

Viename iš pastarųjų įrašų Cheryl ir Quramas nusprendė mesti iššūkį ir patikrinti, kiek vienas iš jų suvalgys greitojo maisto patiekalų, kol kitas nubėgs iki aikštelėje esančio tolimojo šviestuvo ir atgal.

Sekėjus šokiravo, kai moteris nelauktai iš burnos ištraukė dantų protezą ir pasirodė esanti bedantė. „Taip, aš ištrauksiu savo dantis, kad pavalgyčiau“, – savo elgesį pakomentavo Ch. McGregor.

Cheryl turi 17 anūkų, o moters vyriausiasis sūnus yra vyresnis už dabartinį jos partnerį. Nepaisant to, šiek tiek anksčiau ji ir Q. McCainas paskelbė apie norą susilaukti vaiko surogatinės motinos pagalba.

Pora jau buvo radusi kandidatę, kuri galėtų įgyvendinti jos norą ir išleido 7000 svarų (8190 eurų) medicinos procedūroms. Vis dėlto paskutiniu momentu ši moteris atsisakė poros pasiūlymo.

Q. McCainas ir Ch. McGregor nusprendė nenuleisti rankų. Jie ieško kitos surogatinės motinos.

Sekėjai porai siūlo svarstyti galimybę įsivaikinti, tačiau Cheryl ir Quramas nori savo vaiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rols T

Rols T portretas
Olialia, kaip sako

Paslikas

Paslikas portretas
Ir ištekėjo , ir susilauks vaikučių , ir dar atvyks padalyvauti šeimų marše .Pasiruoškime padoriai priimti.

Asta

Asta portretas
Neįtikėtina.
VISI KOMENTARAI 58

Galerijos

Daugiau straipsnių