Kelionė iš Klaipėdos į Rygą – tik su persėdimais

Pernai pradėjęs kursuoti traukinys Vilnius–Ryga stojo Šiauliuose, o jau nuo balandžio sustos dar dviejuose Lietuvos miestuose. Uostamiesčio gyventojams iš Klaipėdos tiesiogiai pasiekti Latvijos sostinę traukiniu dar nepavyks, bet, pasibaigus geležinkelio remontui, planuojama sureguliuoti persėdimų laikus dėl klaipėdiečių.

Nuo praėjusių metų gruodžio startavęs traukinys iš Vilniaus į Rygą nuo šių metų balandžio 1 dienos stos ne tik Šiauliuose, bet ir Jonavoje bei Kėdainiuose.

Pasak įmonės „LTG Link“ komunikacijos partnerės Olgos Malaškevičienės, sėkmingai užbaigus geležinkelio ruožo Gaižiūnai–Kaišiadorys rekonstrukciją, atsirado galimybė pakeisti maršruto tvarkaraštį ir, nekeičiant kelionės trukmės, pridėti du papildomus sustojimus.

Galimybe vykti į kelionę pasinaudojo daugelis šalies gyventojų, tačiau klaipėdiečiams taip keliauti nėra itin patogu, kadangi persėdimo laukti tenka kitame mieste.

Kaip teigė O. Malaškevičienė, naujas maršrutas iš Klaipėdos į Rygą nėra planuojamas, bet po geležinkelio remonto darbų bus derinami išvykimo ir atvykimo laikai, kad klaipėdiečiams būtų patogiau keliauti.

„Artimiausiu metu toks maršrutas neplanuojamas, tačiau stengiamės, kad būtų suderintas persėdimas keleiviams iš Klaipėdos Šiauliuose, tiek vykstant į Rygą, tiek grįžtant. Tikimės, kad pasibaigus laikiniems eismo ribojimams, tai pavyks padaryti dar šių metų pabaigoje“, – teigė O. Malaškevičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Todėl

Todėl portretas
Kad nusikalstamai grupuotei prilyginta partija davė nurodymą išardyti bėgių iš Mažeikių į Latviją.

Jomajo

Jomajo portretas
Nuo Klaipėdos per Mažeikius ir Jelgavą ranka paduot o mes kap durneliai galim vyniot triguba kelia per važiave dukart Lietuvą

Šūdas

Šūdas portretas
čia o ne kelionė?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių