Rusijoje viduryje koncerto dėl nacistinių simbolių sulaikyti trys metalo grupės nariai

  • Teksto dydis:

Trys žinomos rusų sunkiosios muzikos grupės „Korrozia Metalla“ nariai šeštadienį buvo sulaikyti viduryje koncerto ir apkaltinti „nacistinės simbolikos demonstravimu“, pranešė pareigūnai.

Trys 19, 42 ir 57 metų grupės nariai kaltinami „nacistinių aksesuarų ar simbolių propaganda ar viešu demonstravimu“, pranešė Vakarų Rusijoje esančio Nižnij Novgorodo regioninė policija

„Policijos pareigūnai, padedami nacionalinės gvardijos, viename iš Nižnij Novgorodo klubų sulaikė tris muzikos grupės narius“, – priduriama policijos pranešime.

Už pažeidimą paprastai gresia bauda arba trumpas administracinis areštas.

Policija teigė, kad konfiskavo marškinėlius ir knygas su draudžiamais simboliais.

Grupės lyderė Marija Rounova valstybinei naujienų agentūrai TASS sakė, kad šie motyvai yra „seni slavų simboliai“.

Socialinėje žiniasklaidoje paskelbtuose vaizduose matyti, kaip saugumo pajėgos įsiveržia į koncertų salę ir priverčia žiūrovus atsigulti ant grindų.

Prieš daugiau nei dvejus metus Rusijai užpuolus Ukrainą, Maskva ėmėsi precedento neturinčio susidorojimo su kitaminčiais ir riboti žodžio laisvę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
kgb cenzura blokuoja juos nurengiancia tiesa kad gink Dieve jaunimas nezinotu nors siam jau 40m tik mergos ir feikyniai malonumai kaip ir siu paciu sedinciu prie cenpulto /politaikos vertybiniu/ uzsakymu ,,,

Nesulaikys upes begimo

Nesulaikys upes begimo portretas
Kyla jau tautos prieš ž junga

Anoniste, tu Kvaiša

Anoniste, tu Kvaiša  portretas
`
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių