S. Krėpšta: didindami įkainius ir uždarydami skyrius, bankai elgiasi socialiai neatsakingai

Grįžti į straipsnį

Atsakingai

Atsakingai portretas
Atsakingai pareiškiu - Lietuvos bankas yra pasyviausia priežiūros institucija šiame žemės lopinėlyje. Su kuo ir sveikiname!

Jau

Jau portretas
Atsiranda ant tiek įžūlių bankininkų, kurie rašo, kad pinigai esantis banke ne indėlininkų pinigai, o banko. Jei darbovietė ar turto pirkėjas pervedė man pinigus, tai kokio bybio aš turiu dalintis tais pinigais su banku? Bankui reikia užsidirbti? Tai tegul skolina pinigus už procentus ir užsidirbs, kaip užsidirba viso pasaulio normalus bankai.

ai

ai portretas
tai yra todel, kad lietuvos banko veltedziai tik siknas augina ir geras algas gauna

čia apie Šiaulių banką

čia apie Šiaulių banką portretas
nusiėmiau bankomate 700 eurų-tai jų pelnas 12 eurų

wdcviujhbgvsdfghj

wdcviujhbgvsdfghj portretas
reikia naikinti ne bankų skyrius, o pačius bankus, kaip visuomenės parazitus. man asmeniškai tie bankai nereikalingi, nes jie tik eikvoją mano turtą, o ne didina. Nežinau kam reikalingas Lietuvos bankas, jei jis nevykdo jokių funkcijų daugumai žmonių - nevykdo mokėjimų, nekontroliuoja privačių bankų lupikavimą

Niekines kalbos

Niekines kalbos portretas
Bekiaušis kontroliuojantis atstovas p1steltu bauda uz karteli po 5 milijonus sebui su swedbu apsiramintu, lenkai turi banku mes ne, kalbant apie fizinius klientus. Kaži iš godumo neplyš sedynes akcininkams

Anonimas

Anonimas portretas
Atsiras Sibiro taigoje vietos ir mūsų bankininkams. Galės ten rašyti graudžias knygeles....ar mes turėsim jų gailėti ?

Užtat

Užtat portretas
Ukrainos žydai jau treti metai Lietuvoje nemokamai gyvena kurortuose, gamtos draustiniuose ir apartamentuose. Ir tų žydų du šimtai tūkstančių. Visi išlaikomi iš Lietuvis mokesčių mokėtojų pinigų ir intensyviai ieško, kur dar rasti tų Lietuvos pinigų. Aiškiau?

ir

ir portretas
kas iš šio straipsnio? Bankininkai perskaitys ir pradės elgtis socialiai atsakingai? Jie net savo debetines korteles išdavinėja už pinigus.

ir

ir portretas
kas iš šio straipsnio? Bankininkai perskaitys ir pradės elgtis socialiai atsakingai?

nes jūs runkeliai

nes jūs runkeliai portretas
visiems bankams nusispjauti į jūsų nuomonę

tai PREZIDENTŪROS ir KONSERVŲ valdžios darbo b r o k a s ,

tai PREZIDENTŪROS ir KONSERVŲ valdžios darbo b r o k a s , portretas
žmonės laukia konkrečių veiksmų , o ne kritikos.--NEKRITIKUOKITE patys save, o v e i k i t e -- įgriso konservų valdžios ir prezidento demonstruojamas b e j ė g i š k u m a s .

Vartotojas

Vartotojas portretas
Taigi bankinykas nuisėda prezikas ko jus norit baikit priekabiaut ronkeliai:)

Snoro vagys griebė

Snoro vagys griebė portretas
viską kas buvo banke ir nėrė į krūmus. Dabartinių vadinamų bankų vagys veikia gudriau - kartu su valdžios vagimis didina runkeliams įsiteisintas duokles iki kiek patys nori - su valdžios vagių palaiminimu

Tai

Tai portretas
Lietuvos bankas atvirai pataikauja bankininkams, naivu būtų manyti, kad šiaip sau iš geros širdies.

As

As portretas
Krėpšta sako: jei vieno banko paslaugos netenkina, galite pereiti į kitą. O koks bankas gali išduoti MANO pinigus grynais ir visą sumą iš karto? Kreipiausi į savo banką, sako reikia pasididinti limitus. Pasididinau, bet bankas net neturi grynųjų, reikia kreiptis į bankomatą. O bankomatas sako: limitas 1000 eurų. O jei man reikia daugiau? Tai turi eiti kiekvieną dieną ir maigyti miktukus, ir už kiekvieną operaciją mokėti. Taip neturėtu būti! Bankas privalo, pareikalavus, grąžinti iš karto MANO VISUS pinigus!

banditų bankai

banditų bankai portretas
siautėja Lietuvoje

jo

jo portretas
Pravedi pinigus į banką sumokėk pasiimi sumokėk ir vis daugiau ,Lietuvos bankas yra prieglauda su geru išlaikymu valdžiai padlaižiaujančių komandai,o žmonėms kaip putleris kad sakė...tėrpi krasavica...

Atas

Atas portretas
Gal kas žino banką, kuris nekelia įkainių? Parašykite. SEB mane informavo, kad bus 4 eur už mėn., nes turiu Debeto ir dar kredito kortelę. Jie visai išnaglėjo. Tikrai išeisiu.

Rinkimai

Rinkimai portretas
Valdžia visus suvarė į bankus, kaip karves į fermą, kad patogiau būtų centralizuotai visus žmones melšti. Bankai irgi nesnaudžia, prisimelžia, kiek netingi, nsudodamiesi tokia palankia proga

ane?

ane? portretas
Apie ką jūs čia? Bankas ne slaugos namai tai pelno siekianti įmonė, jiems tas socialinis atsakingumas , vienoje vietoje, juo labiau jeigu tai leidžia Lietuvos valdžia.

STASYS

STASYS portretas
Nepakanka kaip mažamečiui vaikui pagrūmoti-''nu nu nu''. Lietuvos bankas vykdo bankų priežiūrą, kontrolę, o pasiklausius per Panoramą R. Tapinienės pokalbio su S, Krėpšta, susidarė įspūdis, kad LB neįgalus-atlyginimą darbuotojai privalo pervesti tik į banko sąskaitą, o jau norint iš ten savo uždirbtus pinigus atsiimti, privalo susimokėti. Panašiai vyksta ir su kitomis operacijomis-visur limitai, ribojimai, ką ir kiek aš galiu daryti su savo pinigais, kurie jau apmokestinti.

Tik beviltiskas

Tik beviltiskas portretas
i2iotas gali ieskoti socialumo kapitalizme!

Galerijos

Daugiau straipsnių