L. Volkovas džiaugiasi užpuolimu įtariamų asmenų sulaikymu, laukia detalių

Mirusio Rusijos opozicijos lyderio Aleksejaus Navalno bendražygis Leonidas Volkovas penktadienį pareiškė besidžiaugiantis savo užpuolimu įtariamų asmenų sulaikymu Lenkijoje ir sako laukiantis įvykio detalių.

„Kol kas nežinau jokių kitų detalių, tačiau galiu pasakyti, kad mačiau, kaip energingai ir atkakliai Lietuvos policija pastarąjį mėnesį dirbo su šia byla, ir labai džiaugiuosi, kad šis darbas turėjo rezultatą“, – socialiniame tinkle „X“ parašė L. Volkovas.

„Netrukus sužinosime daugiau detalių. Nekantrauju sužinoti!“ – pridūrė jis.

Apie dviejų įtariamųjų L. Volkovo užpuolimu sulaikymą penktadienį Vilniuje paskelbė Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda, padėkojęs Lenkijos pusei už bendradarbiavimą. Jis teigė, kad įtariamieji bus perduoti Lietuvai.

L. Volkovas buvo užpultas kovo 12-osios vakare Vilniuje automobilyje netoli savo namų.

Užpuolikas išdaužė automobilio langą, papurškė ašarinių dujų ir pradėjo L. Volkovą daužyti mėsos muštuku. Jam sulaužyta ranka, sumušta koja.

Valstybės saugumo departamento direktorius Darius Jauniškis po įvykio sakė, kad L. Volkovo užpuolimą, tikėtina, organizavo Rusijos specialiosios tarnybos per užverbuotą asmenį.

Nacionalinio krizių valdymo centro vadovas Vilmantas Vitkauskas teigė, kad šis užpuolimas yra profesionali, gerai suplanuota operacija, kurią galima pavadinti pirmuoju politinio terorizmo atveju Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dar nereiskia

dar nereiskia portretas
kad jis ne su putinu ir ne jo nurodymams dirba ?

Nera

Nera portretas
ko dziaugtis! Uz Cikanauskienes tvirkinima ir kiti pakinkys dar!

Kukas

Kukas portretas
Tai is ko dabar kotletus gamins?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių