„Priedas“ kebabe sukėlė šleikštulį: baisu pagalvoti, kas būtų, jei tai atsidurtų skrandyje!

Iš greito maisto restorano kebabą užsisakęs kaunietis teigė viduje radęs nemalonią staigmeną – nulūžusį priauginamą tamsia spalva nulakuotą nagą. Apie atvejį išgirdęs įmonės direktorius sakė – aiškinasi situaciją, o kol tai vyksta, darbuotoja nušalinta nuo darbo.

Kaip pasakojo į portalo kauno.diena.lt kreipęsis vyras, norėjęs likti anonimu, incidentas įvyko vasario 18-ąją. Tądien, po vidurdienio, iš greito maisto restorano „Nebūk alkanas“, įsikūrusio Kaune, Baltų prospekte, per „Wolt“ programėlę jis užsisakė kebabą su vištiena.

„Bevalgydamas pajutau kažką kieto. Iš pradžių pagalvojau – galbūt tai – kaulas. Nors jei taip būtų, irgi būtų nesąmonė. Kai neaiškų darinį išspjoviau, pamačiau, kad ten buvo priauginamas nagas. Iš karto apėmė šleikštulys. Net nenoriu pagalvoti, kas būtų buvę, jei nežinomos sudėties, lakuotas nagas būtų atsidūręs mano skrandyje“ – pasibjaurėjimo neslėpė kaunietis.

Iš karto apėmė šleikštulys. Net nenoriu pagalvoti, kas būtų buvę, jei nežinomos sudėties, lakuotas nagas būtų atsidūręs mano skrandyje.

Po nemalonaus įvykio pašnekovas sakė palikęs žemą įvertinimą šios maitinimo įstaigos „Google“ skiltyje bei pranešęs „Wolt“ atstovams. Į greito maisto restorano „Nebūk alkanas“ darbuotojus jis nesikreipė. „„Wolt“ man atsakė, kad viską perdavė restoranui. Restoranas apgailestauja“, – akcentavo vyras.

Tačiau, nepaisant to, kaunietis žada kreiptis ir į Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą (VMVT). „Galbūt tai paskatins vykdyti patikrinimą. Skaičiau – yra ir daugiau atsiliepimų apie šį greito maisto restoraną: žmonės – apsinuodiję, yra blogas kvapas. Galbūt, kai patikrins, jiems patiems bus geriau, nes įves higienos normas, kurių, matyt, nelabai yra“, – svarstė vyras.

Kauno.diena.lt žurnalistai pirmadienį susisiekė su bendrovės „Sotus“, atstovaujančios prekiniam ženklui „Nebūk alkanas“ direktoriumi Gedeminu Anušausku. Jis teigė, jog šiuo metu aiškinasi klientui nutikusią situaciją. O kol tai vyksta, darbuotoja yra nušalinta nuo darbo. Ji savo kaltę neigia.

„Kas ir kaip buvo, mes išsiaiškinsime eigoje. Pas mus būtinai turi dirbti su vienkartinėmis pirštinėmis. Galbūt darbuotoja savavališkai jų nesidėjo, o gal dėjosi, ir ten ne jos, nes ji neigia, kad ten jos. Kitas dalykas, yra labai didelė konkurencija – teko matyti straipsnių apie kitas maitinimo įstaigas – yra radę ir telefoną, ir varžtų kebabe – ko tik neradę. Tokie dalykai gali būti iš konkurentų, bet negaliu nei teigti, nei neigti. Čia mūsų problema, turime patys žiūrėti ir užtikrinti, kad to nebūtų ateityje“, – kalbėjo G. Anušauskas.

Įmonės direktorius neslėpė – jei įvyksta klaidų, visuomet stengiamasi ištaisyti jas išsprendžiant situaciją kliento naudai. Šiuo atveju, jis žadėjo svarstyti ir nuo darbo nušalintos darbuotojos klausimą – jai gali grėsti įspėjimas, perkėlimas į poziciją, kurioje nėra tiesioginio kontakto su klientais, o galbūt ir atleidimas iš darbo.

„Nesvarbu, ar už penkis, dešimt ar 50 eurų pavalgai, viskas turi būti higieniška“, – pokalbį baigė G. Anušauskas.


Šiame straipsnyje: kebabasNebūk alkanasnagaspriaugintas nagasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm portretas
Dazniausiai kababuose randami kaciu ir sunu nagai.

to silpn higien puse

to silpn higien puse portretas
Nu kokių dar nevalų yra Lietuvoje, kad nežino jog maudytis po dušu su maudymosi kelnaitėm ir paskui eiti su jomis į baseiną yra šlykštu. Maudaisi ir visas brūdas sueina į tas kelnaites, o ne į nuotekų vamzdį. Ir paskui su jomsi eini į baseiną ir visos infekcijos iš tų kelnaičių eina į baseiną. Ir įdomu kaip su kelnaitėms nuplausi išangę ir kiaušus? O juk dušo esmė prieš baseiną ( ir ne tik) ir yra ta, kad nuplauti lytinius organus ir išangę. Juk lietuviai neturi įpročio kas kartą pašikę naudotis bide ar asotį su vandeniu į tuliką atsinešti ir apsiplauti išangę. O moterys sisioja visą dieną ir ant plaukelių pilna siusio atliekų, kuriuose iš karto veisiasi bakterijos. Todėl visiems reikia apsiplauti prieš baseiną, prieš lytinius santykius.

to yja

to yja portretas
Nežinai ką valgai net kai pats pasigamini. Nes perki mėsą, o kiaulę nežinai kuo išmaitino. Prikimšo antibiotikų, supuvusių atliekų, o tu iš tos š masės maistą gaminies. O dažnai nusiperki persenusį maistą, kurį pigioms pardėms tiekia valstybės rezervas už centus, o pardė mums už eurus parduoda. Visos pardės, kurios mums prieinamos- yra pigios. Į geras pardes su leidimais įeina tik milijonierių virėjos ir jų padėjėjos. Tos pardės yra slaptos. Ten pristatomi produktai, kurie užauginami atskirai ir gerai. O virėjos gamina pagal visas taisykles. Todėl toks maistas geras ir žinai ką valgai.
VISI KOMENTARAI 58

Galerijos

Daugiau straipsnių