Šilainiuose degė autoservisas: nukentėjo stogas, ant kurio buvo įrengta saulės baterija

  • Teksto dydis:

Šiandien 11.08 val. Bendrajam pagalbos centrui pranešta apie kilusį gaisrą Kuršių gatvės autoservise. Į įvykio vietą pasiųstos sustiprintos Kauno ugniagesių gelbėtojų pajėgos bei greitosios medikai.

Pasak Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės, atvykus pirmajam ugniagesių gelbėtojų, įsikūrusių Šilainiuose, ekipažui, autoserviso stogas degė atvira liepsna. Tačiau jo viduje buvusius automobilius autoserviso darbuotojai jau buvo spėję išvaryti laukan.

Sustiprintos ugniagesių pajėgos, kurias sudarė iš trijų Kauno ugniagesių gelbėtojų komandų atsiųstos keturios autocisternos, 11.24 val. pranešė, kad gaisras jau lokalizuotas.

Šiandien budinčios Kauno greitosios medicinos pagalbos tarnybos pamainos vyresnioji dispečerė 11.40 val. portalui kauno.diena.lt teigė, kad kol kas niekam jos kolegų, esančių įvykio vietoje, pagalbos neprireikė. Tačiau jų buvo paprašyta dar kurį laiką ten pabudėti.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Prieš 12 val. gaisras jau buvo galutinai užgesintas. Ir konstatuota, kad nukentėjusių žmonių nėra. Nukentėjo tik autoserviso turtas: suniokotos stogo konstrukcijos, vandeniu sulietos patalpos.

Nors gaisro priežastis dar nustatinėjama, portalo kauno.diena.lt duomenimis, ji nesiejama su ant stogo įrengta saulės baterija. Anot ugniagesių, ji buvo nedelsiant atjungta ir vizualiai gaisro metu nenukentėjo.

Tačiau ant autoserviso stogo yra ir kaminas, kuris, panašu, kad irgi bus susijęs su gaisro priežastimi.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Belieka konstatuoti, kad viskas dar palyginus laimingai baigėsi, nes ir gaisras pastebėtas laiku, ir ugniagesiai gelbėtojai atvyko operatyviai bei veikė profesionaliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Kamina valyt reikia kad nebutu taip , o dabar dar laimyngai baigesi , aisku nuostolis ne mazas vistiek

o kas /zaidzia/?

o kas /zaidzia/? portretas
jei ne /vertybiniai/ satanystai zppp =0

baterijos ne prie ko

baterijos ne prie ko portretas
čia tik šaltkalviai šašlyko užsimanė...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių