Sunkios verslininko iš Danijos pagirios: jo paryčių pramogos Kauno centre įkainotos solidžiai

  • Teksto dydis:

Nors Danijos pilietis, kurio siautėjimą trečiadienio paryčiais pačiame Kauno centre įamžino portalo kauno.diena.lt skaitytojai, jau paleistas iš policijos areštinės, norėdamas išsrėbti prisivirtą košę, jis turės plačiai atverti piniginę.

Išsiblaivęs Kauno policijos areštinėje, šis 42-ejų metų danas teigė atvykęs į Kauną verslo reikalais. O įvykiai, po kurių prasidėjo jo priverstinė pažintis su Lietuvos įstatymais, kaip ir įtarta, buvo šio svečio pasisėdėjimo su draugais ir pažįstamais viename Laisvės alėjos bare pasekmė.

Įtariamasis viešosios tvarkos pažeidimu prisipažino antradienio vakare ten gėręs ne tik alų, bet ir stipresnį alkoholį. O po to jau ne viską atsimena.

Tačiau savo kaltės jis neneigė. Tik buvo linkęs ja dalytis su išgerto alkoholio kiekiu.

Kaip jau rašyta, apie tai, kad kažkoks aiškiai apdujęs vyras ties Laisvės alėjos ir A. Mickevičiaus gatvės sankirta elgiasi neadekvačiai – varto motociklus ir vazonus, Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta 5.26 val. Ir sulaukta ne vieno tokio skambučio.

Patikslintais duomenimis, tai pastebėjo pro šalį važiavęs dviratininkas, kuriam užkliuvo, kad šis aiškiai neblaivus asmuo sėda ant motociklo ir bando jį pastumti. Pradėjus vyrą drausminti, paaiškėjo, kad jis nesupranta lietuviškai. Tada tas pats pakartota angliškai. Tačiau, kuo toliau, tuo šis asmuo elgėsi agresyviau – parvertė dar vieną motociklą, ėmė vartyti ir vazonus.

Į įvykio vietą atskubėjo net trys policijos ekipažai.

Skaitytojo nuotr.

Nors, kaip jau rašyta, sulaikomas chuliganas atsisakė pūsti pareigūnams į alkoholio matuoklį, vėliau visgi jam nustatytas vidutinis girtumas.

Nustatyta ir, kad minėti du jo apgadinti motociklai, šiuos pargriaunant, yra nuomojami. Juos buvo išsinuomoję ne per toliausiai esančiame viešbutyje apsistoję vokiečiai.

Šių motociklų savininkas preliminariai padarytą žalą įvertino 800 eurų. Ir Danijos pilietis, paleistas iš areštinės, skiriant jam rašytinį pasižadėjimą neišvykti, pažadėjo šią žalą, kaip įmanoma, greičiau atlyginti.

Tai padarius, galimas ir susitaikymas su nukentėjusiuoju. Tokiu atveju pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo, už ką Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas numato viešuosius darbus arba baudą, arba laisvės apribojimą, arba areštą, arba laisvės atėmimą iki dvejų metų, būtų nutrauktas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikras siaubas

Tikras siaubas portretas
Net 3 policijos ekipažai atlėkė tamdyti mažumėlę padauginusio dano , koks neapsakomas operatyvumas , o dar skundžiamasi ,kad trūksta policijos pareigūnų

raikejo

raikejo portretas
uzffundyt kokiu bondiniu gintariniais dantais arba gamasieku

ogi

ogi portretas
tokiu reik seime poze liuks iformina simoniukui sursev iremins kaip savo /vertybiny /saikos n kandidata z ppp =0
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių