Naujausiame prezidentiniame reitinge – posūkis

Grįžti į straipsnį

Sakykite

Sakykite portretas
Sakykite ką norite, bet finišo tiesiojoje į priekį išsiverš I. Vėgėlė. Žinoma, jei niekas netrukdys.

man tai asmeniškai tas bankų čmo juokingas

man tai asmeniškai tas bankų čmo juokingas portretas
čia tas molis kur susitvarkė keliuką iki savo neteisėtai pastatyto sloviko dtraustinyje, tipo saugodamas varles

RINKIMAI 2024

RINKIMAI 2024 portretas
Kas skaitys Vincą Mykolaitį Putiną, Kai V. Putin šneka rusiškai. Ar sugrįš į Tėvynę Vincas Trumpa, Kai D. Trump jau nekalba lietuviškai…

"KAS MELUOJA ,TAS IR VAGIA".....V. L.

"KAS MELUOJA ,TAS IR VAGIA".....V. L. portretas
Iš po vienų debatų RESPUBLIKOS žurnalistui iš 8 patiko 1 , kuris vienintelis kalba ,kad ES , RUSIJA IR UKRAINA turi sėsti prie bendro stalo ir kalbėtis . Na už taiką vienintelis... E. VAITKUI pervedė į sąskaitą nemažai eurų partijos kūrimui tas žurnalistas... Paskui paaiškėjo šis tas . Pasirodo , kad Žemaitaitis , Vaitkus, Mazuronis turi atsisakyti kandidatūrų vardan VĖGĖLĖS- melagio ir dar slidaus ,kaip šliužo , nes kalba kai būna patogu...na taip kaip Veryga .... Vaitkus gražino perlaidą žurnalistui. Kuris iš kandidatų be Vaitkaus būtų grąžinę eurus-- nemažą sumą ? Dažnai reklamuoja prieš tautos valią įcarintą Vytautą Landsbergį : " KAS MELUOJA ,TAS IR VAGIA " ,o Vaitkus nemeluoja ir eurus gražino .Žemaitaitį per greitumą nebeišeina patikrinti , bet buvo variantas, kad vieną kart sakė vienaip ,kitą kart kitaip . Nausėda tiesos nesako ,bet ir melo naglo "nepila" , kaip VĖGĖLĖ . Šimonytė meluoja, gražiai kalba, bet dirba visai ką kitą .... .

Višta \\\\\.../////

Višta  \\\\\...///// portretas
Pilnai atitinka mano, Vištos apklausos rezultatus,nei "Delfi" ar "Vilmoros".___Galutinį tašką dėsim šį sekmadienį.

Na \\\\\.../////

Na  \\\\\...///// portretas
nieko,Vėgėlė atsilieka nuo E.Vaitkaus "tik" 6 proc,bet jei prireiks II turo tai žuvis tikrai nuo Eduardo gaus per uodegą.

>>>Praneša nepriklausomi ŠALTINIAI \\\\\.../////

>>>Praneša nepriklausomi ŠALTINIAI  \\\\\...///// portretas
>D Ž I U G U,net širpas per kūną nuėjo,tikėkim teisybė N U G A L Ė S.

to tam to Eduardo

to tam to Eduardo portretas
Klausyk kvailas žmogau, ar daug padarei kai šakalai ir hienos kramtė LVŽS, kai pritempinėjo per brangų kotletą už 6 eurus, per brangų Gretos paltuką, politiko motinos rankomis nušienautas kaimyno stukačiaus piktžoles, Karbauskiui bandė meilužę įpiršti - nors dabar tie buvę "kritikai" nesidrovėdami milijonus taško, įdarbina savo meilužes ir draustinius kirst leidžia. Ar bent vieną, kad ir mini protestą pareiškei? Įtariu tikrai ne, nors komentaruose šūkauji kaip gaidys pentinuotas. Niekuo tu nepadėsi Vaitkui, lėktų jis iš posto gal už pernelyg brangias marškinių sagas, o gal už per branią spagečių porciją, o tamsta net sub...nės nuo sofos nepakelsi, jugendo neorganizuosi kaip konslibai.

Albinas

Albinas portretas
Už Nausėda negaliu balsuoti, nes jis patvirtino be išsilavinimo, be moksle vyriausybę, kuri pridirbo tiek, kad kopti reikės kelias kadencijas. Todėl renkuosi,kol kas tarp dviejų kandidatų, Remigijaus Žemaitaičio ir Igno Vėgėlės. Laiko pagalvoti turiu.

Aksioma

Aksioma portretas
Na jeigu ir per šituos rinkimus mūsų piliečiai išrinks tą niekšišką konservatorių šašlavą tai reiškia kad tikrai Lietuvoje jau nėra mastančių ir pajėgiančių realiai vertinti politinę padėtį žmonių. Reiškia kad mūsų šalyje gyvena tik apgailėtini silpnapročiai visai nekreipiantys dėmesio nei į savo gerovę, nei į savo Tėvynės naikinimą..

Geriau Vata negu

Geriau Vata negu  portretas
Bibciulpys lgbt issigimelis

Rasa

Rasa portretas
nuejau prieš laika balsuoti padavė viena biuleteni tai liepiau paduoti antra ir per visa ta referendumo lapa padėjau dideli kryžiu taip kad tikrai juo nepasinaudos ir imečiau pati i balsadėže Žmonės nepalikit neperbraugtu biuleteniu nes jusu biuletenis bus panaudotas kokiam panašiam i Ohmana gaut pilietybe Bukit budrus tik patys pabalsuokit ir abu lapus i urna tai bus jusu valia atlikta

to Tas nulinis Vaitkus

to  Tas nulinis Vaitkus  portretas
Įdomu kas tu gaideli esi toks pliusinis LGBT varkšelis Ar turi tėvus atrodai i valkataujanti lietuviuka dabar daug tokiu kruopom lesinamu Eik debiliuk srebtuve išsiplaut

Tam to EDUARDO

Tam to  EDUARDO portretas
Provokatoriau manai kad esi labai gudrus šudmaly Jokios partijos jo nesues nes jeigu kenks tautai lietuvos šaliai bus paleistas seimas po antro perspėjimo prezidentas turi tokia teise Otu apgailėtinas scwabistu šaikos veikėjas NESISTENK DAR ŽMONES BUTINAI PAIMKIT DU BIULETENIUS NESVARBU JEI IR DUOS PASIRAŠYTI KAD REFERENDUMO ATSISAKOTE jeigu biuleteni paliksite jie juo pasinaudos

praneša nepriklausomi ŠALTINIAI: -

praneša nepriklausomi  ŠALTINIAI: - portretas
pirmauja prof. E .Vaitkus- 29 % ,Vėgėlė -23 % ,Žemaitaitis -15 % , konservatorė Šimonytė13 % , konservatorius Nausėda-12 % , Mazuronis- 5 % ,Jevlinskas - 2 % , žalimas - 1,0%

to EDUARDO

to EDUARDO portretas
Manau, kad tai tapininių-broilerinių-stepukonių gaujos paleistos mažai mąstančios šestiorkės, panašūs į armonaites, konservatorių jaunieji broilerjugend, manau kažkuo panašūs į hitlerjugendą. Bet už gerb. Eduardą nebalsuosiu nors jis ir teisus, nes jį moment sukramtys partijos, turinčios teroristinių bruožų šakalai valatkiniai. Tad už Vėgelę.

konservat KGB-tų s k a l i k a i , toliau iš paskutiniųjų

konservat KGB-tų s k a l i k a i , toliau iš paskutiniųjų portretas
kelia ant ŠAKĖS, lyg m ė š l ą, konservų n e v y k ė l i u s NAUSĖDĄ ir ŠIMONYTĘ ir KLAIDINA Lietuvos visuomenę, neva šie n e v y k ė l i a i "pirmauja"--kurie beprasmiai kariauja Ukrainoje,-- pamiršę savo p a r e i g ą, rūpintis Lietuvos žmonių gyvenimu.---TIKROVĖJE, patikimų šaltinių duomenimis, p i r m a u j a, jokiai gaujai nepriklausomi kandidatai :- prof. E. VAITKUS ir VĖGĖLĖ, kurie ir susikaus II-me ture --linkime s ė k m ė s !

EDUARDO VAITKAUS VIZIJA TEISINGA......

EDUARDO VAITKAUS VIZIJA TEISINGA...... portretas
Vakar buvau susitikime su E. Vaitkumi . Mus sutiko jaunimo būrys pašaipiai ir gudriai besišypsantys. Jie didelį plakatą pakabino lauke aukštai ,o salės palubyje pakabino Ukrainos vėliavą ir kitą plakatą . Plakatuose užrašyta " Ar putkos bandelės skanios ?" Lauke plakatą bandė nuplėšti . Kilo žodinis triukšmelis. E. Vaitkaus siekius išbandžiau - pradėjau kalbėtis - derėtis su suaugusiais ir jaunimu, kurių tarpe buvo vienas brandesnio amžiaus ,bet piktas... Kalbą pradėjau su suaugusiais, kurie " puolė " jaunimą . Net paklausė , kurią pusę palaikau... . Paskui kalbėjausi su jaunimu. Daug klausimų išgirdau... Pokalbis nuoširdus . Rezultate visi suėjome į salę.. Vaitkus daug dėmesio skyrė jaunimui... Buvo įdomu. Jaunimas net klausimų [ provokuojančių ] uždavė... Buvo šaunu, gal tik mums kai kuriems truputi kantrybės trūko jaunimo atžvilgiu , bet Vaitkus ir čia susitvarkė... Vertas prezidento pareigų . Patikrinau : karas gali tapti TAIKA, tik reikia prie bendro stalo ES ir kariaujančių..

tik už

tik už portretas
IGNĄ VĖGĖLĘ. Jis už taką, jis už ydingos korupcinės sistemos pertvarkymą šalyje, Profesionalus teisininkas, jo neapdumsi, tęsia magistro studijas ekonomikos srityje, tradicinių vertybių puoselėtojas, patriotas ir padorus žmogus. Vertas būti Prezidentu. Dabartiniu nusivyliau, jis dirbs tik Ukrainai.

>>>Tik \\\\\.../////

>>>Tik  \\\\\...///// portretas
>už Eduardą V A I T K Ų.____Kolega,"pergalės" reikėjo rašyti kabutėse.

Tik

Tik portretas
Vienas kandidatas už taiką, visi kiti nori karo, arba kitaip - pergalės

Taip

Taip portretas
Vilniaus nuomkne čia niekam neidomi.

Monika

Monika portretas
Ši apklausa atlikta Vilniuje, Lietuva mano truputi kitaip.

Taigi

Taigi portretas
Visi į rinkimus be jokių išlygų ir tada bus aišku kuo pasitikim.Neklausykit jokių tyrimų,nes nei tavęs,nei manęs nieks neapklausė.Tik dalyvavę rinkimuose gali skųstis valžia,o ne sėdintys ant sofos.

Baikit

Baikit portretas
Laimes Eduardas Vaitkus ir į 2tura išėis Vegelė

netikiu

netikiu portretas
nei vienu politiku, jie tik "moka" kalbeti.

Senjoras

Senjoras  portretas
Bus Nauseda prezidentu,o antra Simonyte! Senoliai balsuos uz tai ka turi- ju 600000 balsu nori stsbilumo. Kad ir brangsta viskas ,taciau pragyventi galima, galima net i kurorta nuvaziuoti pensininkui.- nuvaziuoki vatnyke i Birstona ir pamatysi kiek kurorte pensininku. Prie sovietu valdzios naujo auto nenupirkau ,o sisndien tai leidzia kisene papirkti. Virs 100000 pensininku gauna didesnes ,kaip 800€ pensijas. Net stazo neturintys gauna virs 400€! Visa tai dave konservatoriu valdzia, todel balsuoju tik uz desiniuosius!!!

T.K.

T.K. portretas
Tai tėra propaganda. Nesileiskime mulkinami propagandos.

>>>Onė \\\\\.../////

>>>Onė  \\\\\...///// portretas
>Jei tau ir Eduardas VAITKUS baubas,tai gal save siūlai?,jei jauna,gal.

Onė

Onė portretas
Yra na du tinkami, šimonytė tai nesugeba apsirengti kažkoks bulvių maišas.,elegancijos jokios o kalbos stilius ,žargonas,......bus tik gėda prieš kitas šalis.matau tik Nausėda arba jaglinskas nepadarytų gėdos.kiti išvis nežinia iš kur išlindę vėgėlės apsukrumas atitinka pavardę,vaitkus išvis baisių pažiūrų. Na žemaitaitis nelabai save valdo, tai aišku,kad nieko gero ir nėra.

Kai apklausą atlieka bendrovė Sprinter,

Kai apklausą atlieka bendrovė Sprinter, portretas
tai visada TS-LKD partija reitingų lentelėje yra aukščiau,nei kitų bendrovių tyrimuose . Premjerės nepopuliarumas didesnis nei 70%, bet pirmiausia ją norėtų matyti premjere ... Iškreiptų veidrodžių karalystėje gyvename ? Jei rinkimų dieną bus daugiausia sėdinčių namuose ar užsiėmusių kitais reikalais ,tai vilniečiai išrinks prezidentę (kokiame savame burbule jie gyvena ir premjerė geriausiai tarp savų jaučiasi galima spręsti pagal agitatorius -žymius influencerius ).

tyrimai

tyrimai  portretas
Atlikti kur reikia, pagal užsakymą. Balsuojam už Vėgėlę

Melas Gipsonas

Melas Gipsonas portretas
Nesąmonė. Su jos seimo rinkimine fraze "Išrinkote, tai dabar kentėkite" Ją palaiko tik godūs bankininkai , korumpuoti valdžiągyviai ir... sadomazochistai. Todėl nieko keista, kad skiria dideles lėšas straipsnių ir reitingų pirkimams

K.D. \\\\\.../////

K.D.  \\\\\...///// portretas
Kodėl neatsiverčia pirmas puslapis?

DURNIŲ PILNA. VISIŠKAI NENUSIMANO, AKLI

DURNIŲ PILNA. VISIŠKAI NENUSIMANO, AKLI portretas
KĄ PADARE NAUSEDA PER ŠITUOS SAVO VALDYMO METUS. NIEKO. NESAMONES KALBEJO. RUSAI PUOLA. AGRESORIUS. PLOKŠTELE TA PATI. PASILEISKIT NAMIE IR KLAUSYKIT NAUSEDOS KALBĄ RUSAI PUOLA. BIDENO KALBĄ MES JUSŲ DRAUGAI.

>>>Cha cha cha \\\\\.../////

>>>Cha cha cha   \\\\\...///// portretas
>Kv\ilį cha cha cha,pasirodo Šiman tikrai VYRAS,o šunauja abejojo,jei rašai turėsm "prezidentą",nors "vyriausybės" organai irgi patvirtino,kad visi 8 kandidatai į LR Prezidentus VYRAI.____Gražiai pabliovei,o'Žio mašnos supėjau.

jo

jo portretas
konservuoti pusdurniai siauteja

to-tik

to-tik portretas
o be Vėgėlės turbūt net į tualetą nenueini??? NESUGEBI pasidomėti-KAIP skamba dabar LR Konstitucijos 12str. ir palyginti-KOKĮ jie siūlo dabar???/ Jie iš to 12str.PANAIKINO sąkinį-būdamas Lietuvos piliečių, negali būti tuo pačiu kitos Valstybės piliečių. NORI, kad tu prabalsuotum už tą najai skambantį 12 str. ir VISI galėtų turėti 2 pilietybę. Taip kad, BRAUK ir RIEBIAI- NE.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kuo daugiau Kremliaus šunauja putoja, tuo labiau auga Šimonytės reitingai. .................. Pirmyn, Kremliaus šunauja ir turėsim prezidentu Šimonytę!!!

to-T

to-T portretas
o KAM tie tarptautiniai stebėtojai??? :) :) :) Jie sėdėsVISĄ dieną ir naktį , kol bus viskas suskaičiuota?? nEJUOKINK sveto. EIK pATS, o netuščiai klaviatūrą spaudinėk. Ir BŪK nuo pat ryto iki PABAIGOS. Aš buvau nuo atidarymo iki pabaigos-4 val.nakties, kol viskas buvo suskaičiuota, perskaičiuota dar kartą,surašyta, nupaveiksluota. Buvo ir pažeidimų-duodavo biuletenous be anspaudų, buvo tai pašalinta . Stebėtiju gali būti TIK nuo kokios nors partijos. Tai ryt penktadienis, nueik į kokios partijos būstinę, pas tą patį Žemaitaitį Liepų gtv,m ar pas kitą-partija NESVARBu. Svarbu, kad ta partoja įtrauks tave į sąrašus,kurie bus pateiktiSavivaldybėje vadovui rinkimų. Klaipėdoje tai Viktoras Greičius. Jis išrašys pažymėjimą, kurį atsiimtiar partijos būstonėje, ar pats pas V.Greičių. Jį pristatysi rinkimųkomisijos pirmininkei. VEIK, o nedejuok tuščiai!!!!!!

->

-> portretas
TIK vata ir su pragertomis, prarūkytomis smegenimis gali balsuoti už vaitkų. YTYokie ir rinko laisvūnų partiją, liberalus, konservus. Nes mąstyti tokiems-SUNKI užduotis. Primenu- LGBT pirmi paradai ir buvo parašoje dar 20amžiaus pradžioje. Mažiau GERK, o tai ir paskutinio gramo smegenų neliks, tik siulas, laikantis ausis. P.S. Jeglinskas vienoje TV laidoje irgi kalbėjo, kad jis už LGBT,jų teises. MĄSTYK, Алеша, jei dar yra su kuo.

to-PILIETYBĖS LAPUS REIKIA IMTI

to-PILIETYBĖS LAPUS REIKIA IMTI portretas
Vaitkus? Tu gal iš psichiatrinės rašai? Viena moteris manęs klausė-KODĖL VRK nereikalauja iš Vaitkaus pažymos iš psichiatro??? 100% PRITARIU jai.

>Geriau Vata negu lgbt bibciulpys

>Geriau Vata negu lgbt bibciulpys portretas
o BE vatos ir LGBT gerbėjų NERANDI kandidato? Akys užpiltos ,,Русская водка''? Gal švenčionienė esi , ar jos vyrelis??? Juk vatai mąstyti-sunki, neįmanoma užduotis.

Ogi bus

Ogi bus portretas
Šimonytei - ketvirta vieta, Žalimui šešta arba septinta.

Covid>lgbt>konservgb>natz(o)

Covid>lgbt>konservgb>natz(o) portretas
Tas pats sudas?

šviesi vergų ateitis

šviesi vergų ateitis portretas
Dar truputį ir įvyks pilna neoliberalizmo pergalė Lietuvoje: armonaitė šers lietuvius narkotikais, šikalienės chebra atiminės iš apkvaišintų šeimų vaikus ir juos tieks homoseksualistų „šeimoms“, o į išvalytą nuo lietuvių teritoriją Vištgaidis PIŠ veš pagal Globalios migracijos paktą laukinius afrikos negrus kolonistus, steigs jų bantustanus nuo NATO poligonų likusioje teritorijoje. Tik lietuviai čia nebegyvens, jeigu mes nesutraiškysime šias Lietuvos kraują siurbiančias utėles armonaites,kitaip jau greit vergai negalės ir p...tis be raštiško valdžiagyvių neadekvatų leidimo... Atrodo, reikia rimtai pradėti domėtis, kokios iš tikrųjų gyvenimo sąlygos Šiaurės Korėjoje, nes jei taip bus ir toliau, pačiu artimiausiu laiku reikės ieškotis saugesnės gyvenimo vietos. Visa ES tiesiog akyse virsta silpnapročių ir iškrypėlių valdoma viena didele griežto režimo koncentracijos stovykla, su spalvotais žviegiančiais prižiūrėtojais ir pavlikais morozovais paverstais kaimynais.

Geriau Vata negu lgbt bibciulpys

Geriau Vata negu lgbt bibciulpys portretas
smegenu invalidu sveikai visuomenei nereikia

PILIETYBĖS LAPUS REIKIA IMTI

PILIETYBĖS LAPUS  REIKIA IMTI  portretas
Vėgėlė -kintamas dydis , nes meluoja ,gudrauja ... Tad vieną kart vienaip sako ,kitą kart kitaip kalba... TAI FAKTAS ,o ne purvo pylimas... Reikia atsiminti visus viešumoje girdėtas jo kalbas. Dabar meluoja ir kalba tai kas jam naudinga... .Prezidentūroje jam bus naudinga "šokti" pagal valdančiuosius ir tikrai "šoks, nes jis ko gero yra Landsbergių projektas ... Vieno veido žmogus turi būti prezidentu- VAITKUS. Jo nėra ,tada prezidentas NAUSĖDA , na gal Žemaitaitis.......------ Pilietybės lapus reikia imti-- sukčių kompanija gabi... Lape galima užrašyti : " REFERENDUME NEDALYVAUJU" arba pažymėti " prieš" arba "už".. .

To Batų

To Batų  portretas
Varyk į Ukrainos frontą ir suduok pergalingą smūgį ruskiam ir jų siknalaiziam

Vatų

Vatų  portretas
Komentarai,ruzzu šiknalaižiai

Kaip sakoma:

Kaip sakoma: portretas
“geriau Vatnikas negu bibciulpys”.

Feliksas

Feliksas portretas
Tai daugiau nieko ir nebelieka, tik apklausose kažką aplenkti. Dar per debatus pareikšti, kad jai nesvarbi tautos nuomonė. Tik tokie pasiekimai.

Shimonyte totali BEPROTE/ NUOMYZHA

Shimonyte totali BEPROTE/ NUOMYZHA portretas
Tarptsutineje ARENOJE ji ZIOPLA. Vidineje ARENOJE shimonyte visishka DURNE. Todel uz Nauseda arba Vegele, arba Vaitku. Debatuise Vaitkus GERIAUSIAS PER VISUS TURUS

Lieruvai karo nereikia ,nes tai pražūtis

Lieruvai karo nereikia ,nes tai pražūtis portretas
Visiems šimonytes ,nausedos ir kitų kandidatų ,kurie pasisako už Lietuvos karių siuntimą į ukrainą ir įskitraukimą įkarą ,siūlau nelaukti kol yai įvyks ,parodyti iniciatyvą ir užsirašyti savanoriais ir vykti į ukrainą kariauti,nes daugelis karą suvokia kaip kompiuterinį zaidimą su šaudykle.pirmyn

T

T portretas
Čia kaip parašų rinkime ,šast ir pakilo reitingai. Suklastoti sugeba labai greit. Kas bus per rinkimus, pirmą kartą nebus tarptautinių stebėtojų,tad pradeda klastoti uo reitingų. Šimonytės komanda sugeba viską klastoti, vaidinti visagalę. Manau ateis laikas kai teks už visą padarytą žalą atsiskaityti. Istorija ,žmonės, neatleis.

> Ei Jus

> Ei Jus  portretas
Geriau Vatnikas negu Bibciulpys

Shimon=Shurik=VISHTA

Shimon=Shurik=VISHTA portretas
Jsi MELZTI KARVIU NEPATIKECIAU O VSLDZIA DAR REMIA. ATSILIKELIAI

It programuotojas

It programuotojas portretas
Cia vatiniu smeizenciu Ingrida ,tik saujele -jeigu kremliniams netinka ji ,tai reiskia Lietuvai gerai ! Ka kremlius gorodina ,reikia priimti priesingai! Suskaiciavau komentarus ,tai vatiniu keliolika ,nes tie patys ip adresai komentuoja po kelis kartus. Pensininkai neskaito situ sapaliojimu- todel dauguma parems Nauseda ir Simonyte- pamatysit ,vatos,! Sunsuja loja ,o konservatoriai eina!

Ei, jūs

Ei, jūs  portretas
Vatos, ruošiatės huilo subinę laižyti?

Shurikas Shimonyte yra SIUKSLE TFU

Shurikas Shimonyte yra SIUKSLE TFU portretas
2008 finansavima paeme uz kosmini procenta abu su Kubilium kartu. Du finansinisi issigimelisi Tauta verte vakcinuotis taip suluosindama 100 tukstanciu tautieciu. Palaiko narkotiku legaluma. Palaiko lgbt snegenu invslidus. SHURIKA SHIMONYTE I PREZIKA IR I SIKNA….

Kęstas

Kęstas portretas
>nežinau kodėl. Tai, kad nėra čia karvės. Yra tik bergždžia sena telyčia, iš kurios naudos tiek pat, kiek iš jos Ožio pieno. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

rinkejas

rinkejas portretas
Reklamose vegeles akys kaip zuvies-be zmogiskumo,tiesiog bjauru.Ivaizdzio puoseletojai,apsisikot,taisykit padeti.

Pakrante

Pakrante portretas
Reikės ir daugiau nusiusim,kad tik mažiau liktų Blinkevičiūtei,nes Europos parlamente ir taip persiedus !

E.>To Nereikia

E.>To Nereikia portretas
Šimonytės hermafroditai ir Taivanį nuo Kinijos bandė atimti, O Taivanio fabrikams Lietuvoje erdves suteikti. Kažkas neišėjo, tad Taivanis dabar savo saloje tebegamina rusams mikroschemas ir ginklų gamybos linijas.

nuomonė

nuomonė portretas
Jei ,,demokratiška''Lietuva neleido net ESBO nariams dalyvaut rinkimų priežiūroje,tai ar galite įsivaizduot kokia afera čia organizuojama?

To Nereikia

To Nereikia  portretas
Šimonytė jau tiesiogiai pasakė kad ruošiasi siųsti karius į Ukrainą, kas reiškia įsitraukimą į karą su Rusija, turinčią 6000 branduolinių galvučių.jei pats protiškai neįgalus, tai užsirašykite savanorių į ukrainą, ten ir galėsii įveikti Rusiją, o Lietuvoj karo nereik, nes tai bus Lietuvos sunaikinimas

dėmesio, kauniečiai

dėmesio, kauniečiai portretas
Chebryte, ar ilgai tylėsim? ESBO pranešė >Beprecedentė situacija: ESBO dėl Lietuvos iškeltų sąlygų nestebės prezidento rinkimų, nes Lietuva pažeidė sąlygas

jo

jo portretas
nereikia kreipti demesio i sovietu paliktus beretnykus. niekas taip nepakenke lietuvai kaip konservastai

Nereikia

Nereikia  portretas
Kreipti dėmesio į ruzzzu provokacijas, yra vienintelė lietuvių renkama Ingrida Šimonytė, tvirta ir patikima prezidentė.

Kremliaus

Kremliaus  portretas
Ir vietinės vatos vėl putojasi, nes Lietuva renka Šimonytę, kas labai tiesiog siutina ir huilo ir vietinius burokus.

kaunietei

kaunietei  portretas
i cia gali ir putleristai ateit ,jeigu ukrainiecius žudo ,tai cia ateje bus dar didesni žverys ,nes Mes ne slavai ,kaip Ukrainieciai ,kuriu puteris tiesiog nekencia ,kad taip zudo?

Žemaitis

Žemaitis portretas
Teisingai, yra tik vienas išsilavinęs ir protingas kandidatas - Remigijus Žemaitaitis. Kiti labai stengiasi vaidinti protingus.

Ele

Ele portretas
Kaip suprasti ??? Simonyte buvo vos ne pačiame politikų vertinimo gale,dar po jos Gabrys .. vertinimas kaip blogiausiu politikų ..Koks stebuklas ją taip pakėlė ????

Stebiu

Stebiu portretas
Stebiu dirbtinai numuštą I. Vėgėlės procentinį reitingą. Negerai, nepritariu manipuliacijoms.

Anonimas

Anonimas portretas
Trys komunarai ?

kauniete

kauniete portretas
O tu anonimai ka nori pasakyti paskaityk respublikoje straipsni ir Vėgėlės nuotrauka Ant balto juodai parašyti Vėgėlyno žodžiai kad jis rems ukrainus Tai kaip suprasti šitas jankiu paruoštukas vėgėlė gali remti o Šimon negali supratai sušiktas gaidy REMS ar tau neaiškus šitas žodis REMS ukraina nuklota ukru lavonais Jaunimas gaudomas ginklu jankei vėl pakišo tik savo žmoniu neleis žūti tai tu susmirdes išgama eik ir kariauk su tuom jankiu pakištuku unguriu pasiimk tomki butkevičiu tiuremsčika dabar kaip tik Zelia išleido įsakima kalinius sius varlinska jeglinski žemaituka hai hitler kasčiunir pirmyn Sako dabar iš upes ukru vaikinu lavonus traukia nes begdami upės neperplaukia bet geriau nuskesta

Litofcai

Litofcai portretas
Jau priprato prie gitanos

E. > ???

E. > ??? portretas
O kam klausti, kiek yra lyčių? Ir taip aišku - vyrai, moterys ir šios kadencijos "valdantieji"

to Tik to kaunietei

to  Tik  to kaunietei  portretas
Žinai žioply labai bijo to tavo Vėles ir Šimon ir nauseda jie visi trys pastovei ir rodomi trys scwabistu teikiami pakištukai ir visi trys nori būti prezidentais tai čia ju kova tarpusavyje net landzbergynas ir Grybovna nesikišajie visi trys tinka nu o ten kiti Žemaitaitis Jeglinskis tai paklusnus žmogeliukai dirbs kaip jankiai lieps nu o Žalimas tai musu europos jaunimo ateitistik kažkodėl vis tas Vaitkus ir slepiamas ir rusiškas ir negalima rodyti kas rodo tuoj gauna prarasti savo aparatūta vyksta kratos užbaninami visiškai be jokio nusikaltimo uždaromi kaip toks lojantis au au karalius lojanti am am janutienė su tiuremčiku karvedžiu Butkevičium laisvai dergia garbinga dora mokslu daktara ger Vaitku Dabar ir Tomkys gerai pinigėliu turbut gavo iš milijonieriaus antro pagal amžiu po Gabrio Kad paskutine dienele paamsėjo už globalistu pakištuka Vėgele Tauta nesiduokit tu išperu lojančiu už pinigus ir velniui dušia parduotu įdomu kiek Tomkys gavo

Vatos

Vatos  portretas
Renka kremlinius, Lietuva renka Šimonytę, stiprią ir teisingą.

o gal

o gal  portretas
senberni?

Siaubas

Siaubas portretas
Kai išgirdau per debatus Šimonytės pareiškimą, kad jai žmonių nuomonė nerūpi, nesvarbi ir nieko nereiškia, tai visi jos kylantys reitingai- MELAS. Aišku, kad ji nekenčia žmonių.

alio?

alio? portretas
Rinkite senmergę ir sudarysite pasaulio lyderiams nemalonumų...Kas jos antra pusė?..AR grįžta sssr laikai kaip ruskiai visur be žmonų važinėjo..

Senjora

Senjora portretas
Kaip senos vėplos kišasi tai liudna Gluša Elena apie kokia padidinta pensija vėpla šneki kas padidėjo parduotuvėse maistas elektra dujos Tai ka duoda tie keli eurai dadėti prie pensijos jeigu neužtenka išsimokėti mokesčiu jie tai milijonus surenka o dadėjo centus Mastyk sena dura

Pagieža

Pagieža portretas
Oj, oj, oj.... virstu iš klumpių, nausėda su šimonke ,,pirmaujantys,, čia delfio tauzijimas. Netikime ir niekada netikėjome skleidžiamu melu ir propaganda.

???

??? portretas
paklauskyte Šimonytės kiek ya lyčių

Dėl dvigubos pilietybes

Dėl dvigubos pilietybes portretas
Vėl rinkėjų papirkinėjimas.Taip kaip stojant į ES už skalbimo miltelius ir už alų.O dabar koncertas balsavusiems už DP dar neužsidarius rinkiminėms apylinkėms.Tai yra pažeidimas.Kas vyksta čia???

>>>Elena tu nusišnekėjai

>>>Elena tu nusišnekėjai  portretas
Jeigu nesupranti tai nekišk liežuvio.Simonyte didina pensijas? Pensijos indeksuojamos kiekvienais metais,nes ta įstatymą priėmė VALSTIEČIAI . O kiek konservai pridarė nuostolių tai pensijos turėtų būti daug didesnes. Už PISH nebalsuosiu

Aš dalyvausiu tik prezidento rinkimuose

Aš dalyvausiu tik prezidento rinkimuose  portretas
Referendume nedalyvausiu , nepasirašysiu , lapo neimsiu , nes nepritariu daugybinei . Esi vienos valstybės pilietis ir įsipareigojimus gali vykdyti tik vienai valstybei . Gali rinktis .

tik

tik portretas
kodel del 2 gubos pilietybes jokio konkretumo ? Pataisoje LRK gali suteikt kam nori ! Ka apie tai manoVegele ? Nes kiti nulio vietoje ,eina stumiami kam reikalinga .

Melagina

Melagina portretas
Iš kur tokie reitingai ŠIMonytei delfis trina

manyciau reikia tik saut naxren siuos sukas

manyciau reikia tik saut naxren siuos sukas  portretas
kada jie pasirodys balkonely su zemakelniu...

Pilietis

Pilietis portretas
Tik debilai gali balsuot už PIŠ'e.

Todėl mes rinkėjai turime VIENYTIS ir

Todėl mes rinkėjai turime VIENYTIS ir  portretas
Nesileisti kiršinami ! __parašyti RINKĖJAI TURI VIENYTIS , nes rinkimų matematika paprasta kada mąstai ir nori pokyčių ! Tik Vėgėlė šiai dienai yra konkurentas Nausėdai ir užingridams , ne Vaitkus . Ar nereikėtų , mums rinkėjams , siųsti užingridus ir liberkonserVatas į politinį užribį ? SUSIVIENIJAME dėl Lietuvos ! Neleiskime , kad mus kiršintų , pamirškime visas asmenines ambicijas ar simpatijas ! Dabar tik Lietuva ir Tauta ! Dalyvaujame visuose rinkimuose ! Ir neleiskime iš mūsų tyčiotis .

jūs čia rimtai??????

jūs čia rimtai?????? portretas
Rašo - "Beprecedentė situacija: ESBO dėl Lietuvos iškeltų sąlygų nestebės prezidento rinkimų", - rezultato, kad ESBO atstovai apskritai nestebės Lietuvoje vyksiančių prezidento rinkimų, ministerija nesiėmė vertinti. Jūs čia rimtai? Kodėl visi tyli?

Būtent , premjerė Šimonytė

Būtent , premjerė Šimonytė  portretas
negali pensijų nedidinti , nes ĮSTATYMĄ dėl jų didėjimo priėmė LVŽS ! Liberkonsrrvatos gali tik mokesčius didinti .

Šimonytė už stabilumą , jūs ką ?

Šimonytė už stabilumą , jūs ką ?  portretas
Tokio chaoso valstybėje kaip buvo prie šios valdančios daugumos ir vyriausybės , manau Lietuvoje dar nebuvo . Sužlugdyta sveikatos , švietimo sistema , ūkis vos kruta , išdarkyta lietuvių kalba , svetimšalių tuntai ir dirbti gali be valstybinės kalbos mokėjimo , galiu vardinti ir vardinti koks vyksta chaosas Lietuvoje prezidentaujant Nausėdai ir premjeraujant Šimonytei . Ne , ne . Referendume nedalyvausiu . Prezidentu rinksiu kitą .

išankstiniai rinkimai jau klastojami?

išankstiniai rinkimai jau klastojami? portretas
Delfis, lrt: "Beprecedentė situacija: ESBO dėl Lietuvos iškeltų sąlygų nestebės prezidento rinkimų" - rezultato, kad ESBO atstovai apskritai nestebės Lietuvoje vyksiančių prezidento rinkimų, ministerija nesiėmė vertinti. Vnž - konslibanas padarė viską, kad rinkimų nestebėtų dėl Lietuvos valdžios tyčia padarytų pažeidimų. Viskas tuo ir pasakyta.

TAI ELENAI. PADIDINO PENSIJAS. TOS PENSIJOS IS UŽSIENIO

TAI ELENAI. PADIDINO PENSIJAS. TOS PENSIJOS IS UŽSIENIO  portretas
PRASKOLINTOS. IŠ, KUR ŠIMONYTE PAIMA PINIGUS. AR VERSLĄ TURI. AIŠKU, KAD NE. PRASKOLINO LIETUVĄ. PENSININKAI TO NESUPRANTA.

kaunietei , oho ho kas taip veža ? :)

kaunietei , oho ho kas taip veža ? :)  portretas
LiberkonserVatų pakištukė ? Bijai Vėgėlės vienintelio realiai galinčio išeiti į antrą turą ? Taip, jo bijo ir užingridai , kuriems Vaitkus ne konkurentas , todėl net parašus padėjo surinkti , o gali būti, kad ir už Vaitkų pirmame ture pabalsuos, kad tik Vėgėlė neišeitų . Mano nuomone, pirmame ture balsuoji už Vaitkų , antrame gauni Šimonytę , taigi niekas nesikeičia . O Vėgėlės bijote . Vaitkuviečiai nuoširdžiai dirba kartu su liberkonservatų užingridais.

To Elena

To Elena portretas
Pensijos didejo todel ,kad praejusią kadensiją valstiečių partija priemė įstatymą įpareigojantį kiekvienais metais indeksuiti pensijas del influacijos ir simonytė čia niekui deta ,tačiau ji pensijas kartu su kubiliumi mažino 2009 m

Bažnyčios kronikos

Bažnyčios kronikos portretas
O Katalikų Bažnyčia visais laikais buvo laisvės kovotoja

Girdėjau

Girdėjau portretas
Katalikų Bažnyčia labai palaiko Vėgėlę!

Kaunietė

Kaunietė portretas
Mastylite žmones jau paskutinias dienas ir Tomkys neatsilaikė Vėgėlės tūkstantuku Suskubo paraginti balsuoti už globalistu projakta Vėgele Matyt Tomkus išvaistė pinigėlius tai dabar velniui dūše pardaves pasipildis kišene ŽMONES neklausykit tu parsidavėliu jeigu Tomkus būtu anksčiau taip padares pagalvočiau kur tiesa beč čia paskutinia diena galvoja kad vis mažiau parsiduosiu Tomkau nereik save skaityti labai dideliuproto bokštu visko ir su tavo rašliavom ir bajeriais buna negalvok kad visi durni tik tu asas Kažkaip tai kaip vis galvoji kad jau tu tai tikrai tu kaip parašai tai tikra tiesa kitur nėr kur KLYSTI SENUK Dabar paėmes pinigus už ta Vėgėlės sumalta aferos straipsni esi nevertas skaitytis ger LINGIO draugu Šitas mafijai neparsidavinėjo žuvo žmogus bet buvo su tauta Patykėk tavo kiaulė atsisuks prieš tave paty kaip ir nusmurgusios janutienės

Elena

Elena portretas
Blinke mazino pensija ,kai dirbo sodroje, o simonyte per tris metus dvigubai padidino pensijas, Senjorai tik uz Ingrida!

omg

omg portretas
Metas gyventi ne emocijomis gražus-negražus,o į faktus žiūrėti - pažiūrėkit kaip konslibanas eilę metų valdo Vilnių taip ir Lietuvą valdo - jau prichvatizuojama sveikatos sistema, miškų urėdija, švietimas..... Vilniuje - nepastatytas, bet jau auksinis stadionas, šikmašiaus meilužė-dabar žmona "laimėdavo" brangiausius miesto konkursus, Bankunskas jau projektuoja "mamutų parką", rašo - jo artimieji prasuko biznį iš ligonių kasų (visa tai karo Ukrainoje metu DDDD:), siaurinamos gatvės, rašė kaip savivaldybė saviems už centus pardavinėdavo pastatus miesto širdyje, iš biudžerto šeriamas broilerienės verslas - ir tai tik lašas jūroje, jie sėdėti turėtų normalioje valstybėje

Cha

Cha portretas
Jeigu Simonyte išrinks reiškia rinkimai buvo klastojami

Balsuokite ir mąstykite savo galva

Balsuokite ir mąstykite savo galva portretas
Visada nuotraukoje tik tris pretendentus jau yra manipuliacija zmonių nuomone,o tariami reitingai yra apskritai smegenų plovimas....

VL

VL portretas
Kokio objektyvumo *spintr.......* atlikti tyrimai jau seniai supratau......

As

As portretas
Gerai senis koncervas pasake,kad ne tauta o sunauja duokit pinigu o daugiau nieko nereikia,balsuokit asilai uz senus,nes jus asilai

Pakrante

Pakrante portretas
Tu ant kauniečių nevaryk bolševikų ispera !

to kaunietis

to kaunietis portretas
Šiaip tai rašytiniai ir dokumentiniai oficialūs faktai yra kitokie: po antrojo pasaulinio jankiai ne tik kad užmetė atomines bombas ant japonų ir juos okupavo, nužudė dviejų valstybių prezidentus tas valstybes irgi okupavo, bet surezgė karų "projektus" mažiausiai 33 valstybėse, jose organizavo neramumus ir tų valstybių valdžių nuvertimus įskaitant ir tą pačią Ukrainą. Jankiai per visą pasaulį priperėjo virš 800 prievartinių karinių bazių kai rusai jų turi vos 16, o ir tai tų valstybių oficialiai paprašyti. Ir visas tas jankių "uolumas" dėl "įtakos regionuose". Daune, tai kas čia banditai?

Labai idomu uz ka balsuos

Labai idomu uz ka balsuos  portretas
Gretute.

Anonimas

Anonimas portretas
"Šiaudinių apklausų iniciatyvos būtų stabdomos, kaip manipuliacijos rinkėjų nuomone instrumentas, nes jos griauna rinkimų patikimumą. Šiaip čia yra sąžiningų ir patikimų rinkimų pažeidimas, nes vien tai, kad tokioje apklausoje gali dalyvauti tik už ją susimokantys, yra nediskriminavimo principo ignoravimas."

nezinau kodel

nezinau kodel  portretas
bet kai pamatau vegele ar panasius i ji man mamo galva sako NORS UZ KARVE BALSUOK TIK JAU NE UZ SITA.

kaunieti

kaunieti portretas
tau neeilinė tryda ar eilinis durnumo priepuolis?

A.Krup

A.Krup portretas
Prieš kelerius metus Nobelio taikos premijos laureatė žurnalistė Maria Ressa teigė, kad žiniasklaidos platformos yra šališkos, nukreiptos prieš faktus ir sukuria „melo virusą", kuris kelia grėsmę visoms demokratijoms. Ji omenyje pirmiausia turėjo socialinę žiniasklaidą, bet tai, deja, galioja ir likusiai žiniasklaidai. Tokios „šiaudinės" prezidento rinkimų apklausos yra žiniasklaidos šališkumo ir manipuliacijų pavyzdys. O Maria Ressa žodžiais tariant, visa tai yra tuo, kas „manipuliuoja mūsų protais, kuria alternatyvią tikrovę". Ypatingai demokratija nukenčia, kai ta „alternatyvi tikrovė" yra kuriama rinkimų metu. Rinkimai yra demokratijos teisėtumo pamatas. Demokratijų ABC, kad rinkimai turi būti laisvi ir sąžiningi.

vatiniai fasistai ,Lietuva ir kitos salys

vatiniai fasistai ,Lietuva ir kitos salys portretas
niekada nepamirs kiek jus nekaltu zmoniu nuzudet.

nuomone

nuomone portretas
Kodel vegele atrodo kaip debilas,snukiu dirbtinai issieptu,a la JFK,nors net iki paksiaus toli grazu.Karbauckioko statytinis turetu ir fizionomijos specialistus pasisamdyti,kad runkeliu fiureriu neatrodytu.

kaunietis

kaunietis portretas
Ruskiu fasisteliai,jusu galas kaip ir ruskiu imperijos,kuria beviltiskai bando reanimuoti huilinis kgb-istas,jau matosi ir be akiniu.Benzino koloneles valstybe ir jos jaderka nieko nebegasdina- jusu satanos ir kiti feikai sudegs jusu teritorijoje,nespeje kosmosan pakilti,zalupos mongoliskos,pavoge vakaru technologijas,bet daugiau savo nieko nesukure,nes smegenu truksta.Branduoline ziema laukia pederacijos eurazijos,pvo rusiska neapgins.

> dėdė Ignas

> dėdė Ignas portretas
Ar vapsvos apstojo? Gydykis...

>>>dėdė Ignas \\\\\.../////

>>>dėdė Ignas  \\\\\...///// portretas
>Ką padarysi,senatvės demencija,o gal dar "dėde" neapsisprendei kas tu,vyras ar moteris ar viskas kartu?,tai už ingridą.

Už Igną Vėgėlę

Už Igną Vėgėlę portretas
Nei vieno iš dabar esančių valdžioje. Tai kremliaus mankurtai. Konstitucijos 12 straipsnio keitimui ir pilietybes teisės perdavimui korumpuotiems seimūnams - NE.

anele

anele portretas
tik uz vaitku---dabartiniai valdovai musikalteliai

Kodel znones eina i seima?

Kodel znones eina i seima? portretas
Todel, kad mato, kokia aviu banda yra tauta. Ir ja tik ganyti galima.

Aš portretas
Tik už Šimonytę. Nausėdos su žmona išvykos, vakarienės ir lankymasis renginiuose mūsų valstybiai per brangiai kainuoja. Jeigu jau vieną kartą išdrįso įlįsti į neturtingos tautos kišenę, reiškia neturi sąžinės. Tegul dabar atgailauja vieną kadenciją, o kitą kartą matysime, kas geriau.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
UŽ INGRIDĄ, UŽ INGRIDĄ, UŽ INGRIDĄ, UŽ INGRIDĄ, UŽ INGRIDĄ.

Šimonytė galės patvarkyti dar kokį banką...

Šimonytė galės patvarkyti dar kokį banką... portretas
Su tokiais kylančiais reitingais Šimonytė galės patvarkyti dar kokį banką...

Egis

Egis  portretas
Iš kur tokie palankūs reitingai Šimonytei,kažkas nešvaraus,ar nori tauta vėl tos betvarkės ministrai keičiami ,jokių kainų stabilizavimo,tarnauja verslui one paprastiems žmonėm,pasikėlusi,seime vien pijautynės su prezidentu nekontaktuoja, žmonės atsibuskite, ar jum dar norisi tos betvarkės tada balsuokite vėl už ją,galėsite vėl keikti valdžią,bet bukų ir kvailų pilna Lietuva,laikas jau parodė ką sugeba ši persona.

As

As portretas
Koks cia senolis patenkintas,butu idomu pamatyti ta patenkinta zmogu

Pensininkas

Pensininkas portretas
Pensija kyla,ir dabar jos uztenka normaliam gyvenimui. Tik Simonyte gali stabiluma garantuoti! Senoliai balsuos uz stabiluma ,o ne uz pazadus!

Elgebetešnikai nerimsta - toliau puola Prezidentą

Elgebetešnikai nerimsta - toliau puola Prezidentą portretas
Šimonytė debatų metu vėl priminė Nausėdai neįsisegtą homoseksualistų ženklelį. O Raskevičius užsipuolė Nausėdienę, kad ši neleidžia Prezidentui keltis į rezidenciją Turniškėse. Negi jums dar neaišku, už ką reikia balsuoti ?

Šurajevas - valstybės kūrėjas (Šimonytės apdovanojimas)

Šurajevas - valstybės kūrėjas (Šimonytės apdovanojimas) portretas
Iki ko nusiritome, skrupulingai ginamos tik visokių š-chui-rajevų teisės, štai šalia straipsis apie jį, bet net neleidžia komentuoti apie jį. Ai tiesa, juk shimonko jį apdovanojo kaip valstybės kūrėją, gal todėl :DDD

Aš portretas
manau, kad šitą apklausą penktakolonkininkai konservai šįryt surengė raudonojoj aikštėj per visokių sovietinių iškrypėlių tankų paradą

Pakrante

Pakrante portretas
Lokit kiek norit ant simonytes raudonieji,kolhoznikai,čia vienas ir tas pats !

jo

jo portretas
tokie reitingai tikrai keisti..Bet kas čia naujo jei visa šita partinė gauja stovi ant Melo, Pirkimo- pardavimo ir Paniekos tiems kuriais turėtų visų pirma rūpintis? Žiniasklaida, politologai ir va tokie ,,reitingų tyrėjai" seniai vykdo jų įsakymus ir jau daug metų neatsiranda nei vieno laisvo žurnalisto kuris gerai ,,išsprogdintų informacinę bombą" Šūdelaiutojai mažesni už peles..

to 1954

to 1954 portretas
Tai rėk - laisvę Vokietijai, Japonijai ir kt. šalims, nes jankiai lyg šiol šias šalis laiko okupacijoje ir neišsinešdino iš jų, o ir japonų niekas net neklausė, užmetė dvi atomines bombas, užėmė jų valstybines institucijas ir net jankių karines bazes privertė išlaikyti japonų pinigais, švieskis savo makaulę/

Nejuokinkite sliekų

Nejuokinkite sliekų portretas
Protu nesuvokiama, kaip labiausiai už visus politikus tautos nekenčiamiausia Šimonytė, aplenkusi dugne net seniai nekenčiamus asmenis, staiga reitinguose tampa prie labiausiai pageiedaujamų kandidatų ir stebuklingai tampa antra pageidaujama.. Labai jau nešvarūs manevrai.

to E.

to E. portretas
Padėčiau tau laiką, bet prie ko čia Maskva? Sakyčiau gal atvirkščiai - jie naudingi pentagono banditams.

nuomonė

nuomonė portretas
Ar shimonko, ar Gitanas tai vienas ir tas pats, nes bankų manekeną Nausėdą konservų kgb jau apdorojo ir padarė žmogą taip kaip reikia, jis nei bukalaurų premjerei nepareiškė nepasitikėjimo, nei vieno apsiš...ikusio ministro nenuėmė, turbūt staipėsi pre veidrodžio tai nebuvo kada dyrPti.

RCC

RCC portretas
Ka Shimonyte aplamai reitinge veikia ? :DDDDDD

E.

E. portretas
"Medį pažinsi iš vaisių". Viskas, kas skaldo Lietuvos visuomenę yra naudinga Maskvos banditams. O konservatoriai, susiporavę su iškrypėliais sugebėjo taip išdifirencijuoti visuomenę savo galimybių pasais, stambulo konvencijomis ir pedikų vestuvėmis, kad ją (visuomenę) vėl suklijuoti galės tik gikluotos azijatų ordos mūsų šalyje. Beje, man buvo naujena, kad Landsbergis (Žemkalnis) yra prikišęs nagus prie žydų geto įsteigimo. Šimonytė, kaži ar bestrykaliosi savo centneriais pagal AC/DC. Vargiai...

Gegužes 9 oji - Lietuvos okupacijos diena

Gegužes 9 oji - Lietuvos okupacijos diena portretas
1945 m. Gegužes 9 aja prasidėjo antroji sovietu okupacija, kuri tęsėsi 45 metus, iki 1990 m. Šlove laisvai Lietuvai !

to trumpai

to trumpai portretas
Konservatynas to tik ir laukia, jie patys visi iki vieno ateis balsuoti, bet visi prieš juos nusiteikę ir anot jų - žemės kirmėlės ir visokie durneliai tegul neateina, tuo geriau jiems.

Vyriausiasis kariuomenės vadas....

Vyriausiasis kariuomenės vadas.... portretas
1994–1996 m. Lietuvos banko Komercinių bankų priežiūros departamento metodikos ir analizės skyriaus viršininko pavaduotojas. 1996–2000 m. Nausėda. Lietuvos banko Pinigų politikos departamento direktorius. 1998–2000 m. Lietuvos banko valdybos narys.[7][8] 2000–2008 m. „Vilniaus banko“ valdybos pirmininko patarėjas. 2008–2018 m. SEB banko prezidento Raimondo Kvedaro patarėjas

Ar jau įvyko gerovės valstybė?

Ar jau įvyko gerovės valstybė? portretas
Škia skant geltonųjų "portalų" pagalba yksta avinų smegenų maketavimas.

to E

to E portretas
NA KVAILELI PAMIRS PUTINA.APIE SAVO URODUS GALVOK IR PUODA NUO GALVOS NUSIIMK,JAU LAIKAS

Dar naujesnis raitingas

Dar naujesnis raitingas portretas
PIŠ paskirta eurovizijos nugalėtoja kaip skambiausio balselio turėtoja.

E.

E. portretas
Po TV debatų suabejojau, kas baisiau - Šimonytė su savo invazinių hermafroditų šliužų gauja ar putino banditų armija?

>trumpai drūtai

>trumpai drūtai portretas
tai jeigu Lietuvoje tokių kaip tu dauguma tai ir nieko negalima pakeist. Labai patogu tingint nunešt savo subinę prie rinkimų dėžės ir laukiant kol kiti kažką gero padarys ( ,,..oi kokia ta avinų tauta"..:D) pasakyt sakralinę frazę ,,Nieko vistiek nepakeisi" išvest va tokią kaip jūsų folosofiją. O joje kaip tik ir yra didžiausias blogis

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių