Pilietybė – ne vien teisių katalogas, tai ir pareigos

Grįžti į straipsnį

Aha

Aha portretas
užtai ir gavo nelabai seniai tą pilietybe Abramowičiaus vaikai padedami Kuklianskės :D)

....../

....../ portretas
BRONSLAVO KUZMICKO citata :"Lietuvai tapus ES nare valstybės sąvoka ėmė konkuruotis su europietiškoji .. . Ne retenybė sutikti tautietį ,kuriam nėra lengva pasakyti kas jis pirmiausia - žemaitis ,lietuvis ar europietis , gal net pasaulio pilietis . Tai postmodernizmo mąstysenos žmogus, pasižymintis " nenoriu priimti tradicinių tapatumų" ... Pasilieka sau laisvę nuolatos rinktis pagal aplinkybes... JOKIŲ PAPILDOMŲ -ŠALIA TURIMOS - PILIETYBIŲ. PILIETYBĖS NUVALKIOTI NEGALIMA.... Čia dar viena europinė gerovė- pilietybių kišenėje daug.... . GERBTI REIKIA SAVO TĖVYNĘ IR SAVO VIENĄ PILIETYBĘ... .

Marius LM

Marius LM  portretas
Juokdarys. Pirmiausia tai bet kuris ES pilietis gali gauti gydymo paslaugas Lietuvoje, už kurias sumokės tą valstybė, kurioje gyvena. Turint dvigubą pilietybę mokesčiai bus mokami tai valstybei, o gydytis Lietuvoje galės nemokamai. Tą garantuoja ES įstatymai. Apskritai, tie dvigubą pilietybę turintys asmenys įgis daug teisių ir neturės jokių pareigų ir niekas negalės jų įpareigoti. Jie gyvena kitoje valstybėje pagal tos valstybės įstatymus. Aš suprantu apie ką galvojo Seimo nariai. Jie tikėjosi, jog Lietuvos okupacijos atveju, jų vaikai galės užsienyje gyventi padorų gyvenimą, o susiklosčius palankioms aplinkybėms prašyti grąžinti tėvų ar senelių turėtą turtą.

Romas

Romas portretas
Pirma, kazkaip negirdeta kad is lietuviu atiminejama antra piletybe. Antra jei lietuvis jau tapo uzsineciu atsisakius lt piletybes, tai kam jam grazineti lt piletybe, ipac kai jis jau 100 metu lietuvoj negyvena ir nesiruosia grizti?

Pakrante

Pakrante portretas
Yra dvi puses,jaunimas,kuris turi tarnauti tėvynei,nusimuilina į užsienį,tipo aš gudresnis,mes tarnavom okupacinėje kariuomenėje per prievarta,daug kas išgyveno,dabar vartoja visokį suda ir sprogsta žemėn !

Vanda

Vanda portretas
Dvigubai pilietybei - NE

kam žmogui kelios pilietybės?

kam žmogui kelios pilietybės? portretas
O kam žmogui kelios pravardės - slapyvardžiai? Žmogui niekam o banditui būtina turėti. Pvz kruvinas banditas gruzinas sralinas turėjo gal šešias - nuo visiem žinomo koba iki mažai kam žinomo draugas ivanovas. Jau dvi pilietybės kaip jojimas ant dviejų arklių vienu metu. Gerai kol jie drauge. O jei susipyks Kurį arklį jojikas dvipilietinis pasirinks? Buvo mega meilė lietuvių su lenkais. Abiejų tautų respublika. O kai ta antroji tauta lietuva ant organo traukė - ką darę būt dvigubi piliečiai - lietuvą gynę ar apiplėšinėję?

balsavimuose

balsavimuose portretas
sedi vis tie patys stebetojai visad,kodel nera is visu partiju stebetoju ir balsu skaiciuotoju ,kodel ? Ei LT partijos jums ka nerupi Tevyne ir Jos Tauta ,a?

pataisoje LRK

pataisoje LRK portretas
nera aiskiai apibrezta pilietybes suteikimo ipatumai ! pgal ju pataisa gales suteikt kam nori net seihui jeigu jis to panores ir tures stora voka .Stop dvigubai pilietybei ! Aš esu Ietuvis .

Neisiu nei į vieną valdžios teikiamą „referendumą“

Neisiu nei į vieną valdžios teikiamą „referendumą“ portretas
Pakol iš lietuvių tautos bus atimta reali teisė tekti ir skelbti referendumus tautos iniciatyva!

" Maklės"

" Maklės" portretas
Du Rusijos milijardieriaus Abramovičiaus pirmos santuokos vaikai, Lietuvos žydų bendruomenės pirmininkės Fainos Kukliansky pastagomis šiandien po pasaulį trankosi su LIETUVIŠKAIS pasais!!! Kiek dar prisidauginsime tokių lietuvių"? Bijau, kad jei neimsime Referendumo biuletenio- už mus subalsuos "TAIP' Rinkiminėse apylinkėsie ir apygardos dirbantys valdančiųjų klapčiukai. Todėl siūlau aiškiai, ryškiai užbraukti NE>

Pelėda

Pelėda portretas
Aš nesmerkiu lietuvių, kurie dėl sotesnio gyvenimo atsisakė Lietuvos pilietybės ir negyvena, nedirba ir nemoka mokesčių Lietuvai. Tai jų pasirinkimas. Bet aš nesutinku, kad lengvesnio gyvenimo ieškotojas turėtų tokias pat teises Lietuvoje, kaip ir aš, gyvenanti Lietuvoje. Aš kategoriškai sakau NE.

išaiškinimas

išaiškinimas portretas
Svarbu NEDALYVAUTI Referendume, kad jis neįvyktų. Todėl būtina neimti Referendumo biuletenio ir nedėti savo parašo. Tada skaitysis nedalyvavimas.

Pakrante

Pakrante portretas
Užsienyje gyvenantys lietuviai tikrai nėra antrarusiai,neduok Dieve jeigu mus vėl užpuls ruskis,baltai turi priešnuodį !

Rita

Rita portretas
Visos pajėgos, reklama , agitacija metamos tam, kad vėl būtų taisoma , karpoma Lietuvos Konstituciją, kad" prigamintume" naujų, neva ,lietuvių piliečių, kurie tikrai LIETUVAI NIEKO NEDUOS... Išskyrus problemas ir p eštynes. Jau dabar užsienyje gyvenantys mums laiko antrarūšiais, niekina.Todėl agituoju ir prašau: NE NE NE. Taip ir braukime Referendumo lape!

Pakrante

Pakrante portretas
Pats atsibusk mulki !

Pakranei

Pakranei portretas
o prie ko čia ,,ginsim tėvynę"? Ką tik pabudai sapnavus karą?

Pakrante

Pakrante portretas
Jeigu reikės ginti tevyne,tai ir ginsim,kas kaip gali,kuo daugiau burlioku ir jų pakalikų sunaikinsime,tuo geriau !

Antanas

Antanas portretas
Tiesiog nedalyvaukite referendume. Atėję sakykite dalyvauju TIK prezidento rinkimuose, manęs prašau neregistruoti referendume. Nesurinks reikiamo balsų skaičiaus ir Konstitucija bus išsaugota nuo nereikalingų pakeitimų.

Akivaizdu 100%

Akivaizdu 100% portretas
Pasakyti pusę tiesos reiškia pameluoti du kartus!

tik nereikia lia lia

tik nereikia lia lia portretas
gerai kad mūsų žmonės nedurni ir tikrai nesutiks atiduot Lietuvos Konstituciją seimo frikams darkyt. Ar opozicija ar neopozicija, pasižiūrėjus realiai, gavę tokį sutikimą, jie tikrai imsis iš peties krėst kvailystes ir niekšybes. Jau dabar ,,ant smūgio" priimtas įstatymas kad karo gamyklų statymui galima be jokių procedūrų ir vertinimų pasiimt žemę bet kurioje Lietuvos vietoje. Jau dabar bus pradedamos statybos ir įgyvendinimai BE JOKIŲ VIEŠŲJŲ KONKURSŲ! Čia kas? Ogi šalies ir žmonių Užvaldymas..O dar jiems duok teisę patiems keist Konstituciją tai ne tokių numerių sulauksim. Jei balsuosit už pilietybės įstatymą tai būtinai pasakykit ,,NE" arba iš viso išmeskit biuletenį

ha

ha portretas
Ha tie "piliečiai" Labiau nori medicinos paslaugų už nachaliava.

NENUSTEBKITE

NENUSTEBKITE portretas
kad visi sakėte NE, o iš kažkur visi atsirado TAIP. Tokios, štai slaptų rinkimų grimasos. dar su paskelbta ir neatšaukta komendanto valanda.

tt

tt portretas
Lietuvos pilietybė visada su ja, pasirašiau Ne, kad jos negautų visokie iš neaiškių šalių

Lilė

Lilė portretas
Bet juk nė vienam išeiviui Lietuva neatėmė pilietybės. Išeiviai tyli, o mes, lietuviai, atlaikę visas krizes, kovidus ir kainų šuolius , raudam, kad tiems, kurie ramiai ir šiltai gyvena užsieniuose, reikia dvigubos. kas čia per košmaras??? Pasaulio lietuvių bendruomenė tyli lyg vandens į burną prisisėmę, o mūsiškiai klykauja. Kiek lietuvių išeivių balsuoja? Kiek balsų duoda Eurovizijoje? Kiek nori ginti Lietuvą?

TAIP

TAIP portretas
As pasijuoksiu kai visi sitie "ne, ne, ne" tures soka kai referendumas nepavyks ir Seimas priims kazkokus naujus atvejus kurie atitiktu 12-tam konstitucijos straispnio "atskirus atvejus".

KAŽKAS JIEŠKO DURNIŲ...

KAŽKAS JIEŠKO DURNIŲ... portretas
REIKIA IMTI REFERENDUMO LAPĄ BŪTINAI IR PAŽYMĖTI 1. AR ESI "PRIEŠ" AR "UŽ" 2 . ARBA ANT REFERENDUMO LAPO UŽRAŠYTI " NEDALYVAUJU REFERENDUME" ... .

Žemaitis

Žemaitis portretas
Arba tu Lietuvis, arba ne.

Anonimas

Anonimas portretas
dvi pilietybes tai prestizo reikalas .kaip sakoma galima bus isverstaskuriaut.

ne pilietybę gražinkite užsienyje

ne pilietybę gražinkite užsienyje portretas
o žmones gražinkite iš užsienio

patarimas

patarimas portretas
Kas prieš dviguba pilietybę atsisakykite dalyvauti referendume, papraščiausiai neimdami referendumo lapo, taip referendumas bus neįvykęs

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Jokių dvigubų ar trigubų pilietybių, nes Jėzus sakė, kad neįmanoma tarnauti dviem šeimininkams...

Vytas

Vytas portretas
Pilietybė, tai ne nuolaidų kortelė, kad ją dalinti ir į kairę ir į dešinę, jeigu ką- ir taip pakanka rūpesčių su tais jau dabar esančiais daugiapilietininkais...

Manau

Manau  portretas
Dviguba pilietybė tai veidmainystė ir jos siekiantys savanaudžiai. Tautybės niekas neatima. Lietuvių galima būti ir Afrikoj.

Ei, konservuoti išgamos ir lyberastiniai kyšininkai!

Ei, konservuoti išgamos ir lyberastiniai kyšininkai! portretas
Jūs išeiviams ne pilietybes gražinkite, žmones į Lietuvą sugrąžinkite, kuriuos jūsų Kubilius ir pati Šimonytė su Grybauskaite, išvarėte!

Aš pasakysiu „NE“!

Aš pasakysiu „NE“! portretas
Nes aš nepasitikiu Šimonytės vyriausybe ir Čmil Seimo dauguma! Jos (jie) gali iškrėsti Lietuvai dar ne vieną nelaimę!

:))))

:)))) portretas
Nieks nežino kam seimas suteiks įstatymų pilietybę,lietuviams ar atbegialiems tad NE

toks klausimas

toks klausimas portretas
Užsienyje krepšininkas Saboniukas su žyde Sošana prisigimdė vaikų. Nei vienas jų nemokės lietuviškai, nes pats Saboniukas vos lemena lietuviškai. Paaiškinkite man, už ką Saboniukai ateity turėtų gauti Lietuvos pilietybę, nots jie greičiaisiai turės žydišką pilietybę.

klp

klp portretas
del pilvo reikalu ismaino savo tevyne

Trumpauskas

Trumpauskas portretas
Aha,vaikus išvarė iš Lietuvos,o kai pamatė perlenkę lazdą su tuo pilietybės atėmimu,pakeitė plokštelę.Visokiems atėjūnams be ribojimų suteikė pilietybes,o savus ,gimusius Lietuvoje,paniekino.Vien prisiminę Ilgausko atvejį,pasielkim taip pat kaip ji elgėsi su jo šeima.

....../

....../ portretas
> Lietuvis > GAL GERIAU PAIMTI IR UŽRAŠYTI " NEDALYVAUJU REFERENDUME" . NA ANT TŲ NEPAIMTŲ LENGVA UŽDĖTI " UŽ " ... .NEGALIMA NEIMTI.... .

Tam Troliai

Tam Troliai portretas
tai ,kad pas rusus gali tureti kelis pasu kelias pilietybes jie neatimineja tai kodel jus rasote,kad cia yra islike nuo rusu laiku

Laikas

Laikas portretas
Išmokti. Pilietybė ne = tautybe. Pirmosios galima atsisakyti, ją galima pasikeisti. Tautybė , tai ką gavai gimstant , nesvarbu kur , nesvarbu kas parašyta tavo pase .

juokingas propogandinis straipsnis apie nieką

juokingas propogandinis straipsnis apie nieką portretas
Čia parašyta, kaip viskas turėtų būti teoriškai. Bet visiškai nieko neparašyta apie tai, kaip visi jūsų įstatymai veiktų praktiškai. O čia ir yra visa esmė, kad praktikoje, absoliučiai visos prievolės tiems daugiapilietininkams neveiks, nes juos saugos ir gins kitos šalies (kurios pilietybę turi) institucijos.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Dviguba pilietybė - tai šventvagystės įteisinimas. Dvigubas pilietis - nei vienos valstybės pilietis. Tai - veidmainis, kuris negali būti atsidavęs nei vienai valstybei. IŠDAVIKAS!

jei troliai

jei troliai portretas
sako NE, reikia sakyti TAIP!!!

Marius

Marius portretas
Leisti galimai korumpuotiems seimunams spresti pilietybes klausima? Juokaujat? :)))))))))

Oi

Oi  portretas
Oi kaip būtų gerai kad visi nudikalteliai isvaziuotu. Tikrai gera mintis. Tegu ir slepiasi. Ir kalejimai būtų tusti. Apsisprendziau balsuosiu Taip

Neinis

Neinis portretas
Tikrai NE, jei butu kitaip tai turetume situacija kaip Vokietijoj: padare nusikaltima ir slepiasi Turkijoj, nes jis ir Turkijos ir Vokietijos pilietis... o turkai savu pilieciu niekam neisduoda nesvarbu kad kitoj saly padare nusikaltima. Nusikaltelis toliau lepinasi gyvenimu ir toliau turi Abi piletybes ir laisvai Juda po pasauli ir daro naujus nusikaltimus.

Anonimas

Anonimas portretas
kokio velnio kas kur gyvenantis turi NURODINETI MAN !

Lietuvis

Lietuvis portretas
Kas esate prieš dvigubą pilietybę nedalyvaukite referendume, o tik balsuokite už prezidentą.

Troliai

Troliai portretas
Vėl visi trolina. Vargsta ir šaukia - NE NE. Kokie pavydūs lietuviai. Jei išvyko - išdavikas. Jei kitatautį vedė nebepatriotai. Iš karto atimti pilietybę. Tuo Rusija labai suinteresuota. Šveicarija nebijo - leidžia priimti kitas pilietybes, Vokietija leidžia, Izraelis leidžia, Prancūzija leidžia. O mes ne. Nes sovietmečio raugas likęs. Ir Rusai kalė į galvą, kad išvykti į užsienį blogai. Ir liko mūsų galvoje. Ir žaidžiame, emocijomis, kad tik vieną žmoną gali turėti. Bla bla bla. Jau matosi iš karto kad vyrai rašo. O kodėl ne vyrą? Kiekvienoje iš lietuvių šeimų yra išvykusių gyventi į užsienį - kodėl turėtume išsižadėti savo vaikų.

Pelėda

Pelėda portretas
Pasakysiu griežtai NE.

Jurga

Jurga portretas
Pasakysime griežta,NE

PILIETYBĖ TIK VIENA.....

PILIETYBĖ TIK VIENA..... portretas
Valstybė - didelė šeima . Jei mes tokiomis akimis visi mokėtumėm žvelgti , gyvenimas LIETUVOJE būtų visai kitoks visuose srityse . Pilietybė visada būna su žmogumi kartu neatskiriamai- tai ne popiergalis . Ar normalu yra kai savo šeimoje savo lovoje turi kelis vyrus ar moteris- priklausomai nuo lyties... Nenormalu. Išsiskyrei , atsisveikinai ir susidraugavai su kitu. ..... Kelias pilietybes negali turėti jau vien todėl , kad išsaugotum pilietiškumą, ne tik pareigą savo valstybei bėdai ištikus.... . ŽMOGUS GALI NORĖTI , BET NEGALI VISKO TURĖTI... Kaip vieną gyvenimo draugą pasirenki ,taip ir su pilietybe... . Kur gyventi pasirenki , išvažiuoji ir pakankamai daug ką tenka palikti, nors nenori, sunku... .RENKĖSI . RENKĖSI IR PILIETYBĘ. Savo šalyje negyvena-- bet buvusios šalies žmonėms balsavimu driguoja ką išrinkti... TAI NETEISINGA. Galima balsuoti , jei trumpalaikis išvykimas-- be šeimos savo... .

tt

tt portretas
Taip spaudžiu NE

Referendume nedalyvausiu

Referendume nedalyvausiu portretas
Tegu šitas savanaudžių spektaklis eilinį kartą sužlunga.

Esu uz pilietybes issaugojima ir PRIES

Esu uz pilietybes issaugojima ir PRIES portretas
LEIDIMA BALSUOTI GYVENANTIEMS UZSIENYJE ILGIAU NEI 3 metus

kam

kam portretas
arba kieno ausys kišo? dabartinio suteikimo/atkūrimo Lietuvos pilietybę yra pakankamas, nes jei išvyksta ir mano, kad kitoje šalyje geriau priima tos kitos valstybės pilietybę, turi tokia teisę? turi. Kam atsarginis planas? kad nenutrauktų ryšių su Lietuvą? jau pasirinkdamas tą kitą- nutraukia, atsarginis planas? o ar likusiems Lietuvoje tai yra reikalinga?, kad spręstų už mus negyvendami? tikrai atidarome baugiau nei Padoros skrynią. iš tų išvažiavusių ir sakykime gavusių pilietybę ir kurie galės galyti didelę įtaka Lietuvos sprendimams, ne tik geri žmones yra visokių. o jei dar pridėsime rytams tiesiogiai prijaučiančius, žinoma už atlygį, kaip darbas kenkti valstybei, tada ragas. tai klausimas kieno ausys kišo, kas turi įžvalgas užkariauti be jokios invazijos ir negi būsime tokie naivus, kad su tuo sutiksime. seimas negali priimti ir suteikti teisę be visos tautos pritarimo kam suteikti , o kam ne. vien peržiūrėjus į dabartinio seimo priimtus sprendimus akivaizdu kuo baigsis, todėl

Uz ka VAKSERIAI?

Uz ka VAKSERIAI? portretas
Uz kara ukrainoje. Uz vakcinas sau i smegenis. Uz senberni Sikmonyte. Uz elektroninius pinigus. Uz suvytudi feminizma. Uz issigimelius lgbt. Ta pati 1935-1945 fashizmo fauna. :)))

NE!!!!!

NE!!!!!  portretas
NEJOKIOS DVIBUGOS PILIETIBES NE!!! Emigravote is Lietuvos ten givenate ir viskas Lietuvos pilietibe tik tiems kurie liko Lietuvoi!!!! BUTINAI SEKMADIENI UZTAI IR PRABALSOSIU NE IR DARKARTA NE!!! Prabalsosiu uz busima PRESIDENTA VAITKU NES VENINTELIS KURIS UZ LIETUVOS ZMONES IR UZ TAIKA PASAULIJA!!! O KITI IRA DIDELIS NULIS!!!!!!!!

Atsakymas

Atsakymas portretas
Tikrai NE. Kad paskui Lietuvoje negyvenantys, nesilankantys po dešimt metų, nemokantys mokesčių, nesidomintys vietiniu gyvenimu, problemomis, įvykiais ir tt, bėgtų į rinkimus ir mums vietiniams rinktų į valdžią visokius marginalus? Tikrai NE. Aš niekur nepabėgau, sukąstais dantimis išgyvenau krizes, nuosmukius, bedarbystę, kainų šuolius, sveikatos apsaugos ir švietimo griūtį ne tam, kad kažkokie kapliadančiai iš už Atlanto nurodinėtų kas Lietuvoje valdžioje turėtų būti.

tadas

tadas  portretas
simonyte tikisi nauju rinkeju prisitraukti numesdama jiems kaula?

KURIAM PARTIJĄ , BŪNAM ŽINOMI ...... .

KURIAM PARTIJĄ , BŪNAM ŽINOMI ...... . portretas
ANKETŲ KLIJOTOJAI IR VARTUOTOJAI , KURIAM SAVO PARTIJĄ.... .AŠ VISUS ,KURIŲ NUOMONĖ NEATITINKA SU MANO NUOMONE PRIKLIJOJU AKNKETĄ PASAULIO ATLIEKOS... TAD PARTIJĄ PAVADINSIME "ATLIEKŲ - ŠIUKŠLIŲ PARTIJA " , NES ATITINKA MANO KRETERIJŲ ... Padorūs padoriai kalba visose situacijose. Yra išimtimis : Kiekvienas kitam pavartoja žodžius tokius , kokius nori kad jam pačiam panašiai pavartotų žodžius, tik aukštesne gaida... .TAI IR ČIA- ANKETŲ PRIKLIJAVIMAS PRIE ŽMOGAUS YRA PRIKLAUSOMYBĖ, PRALENKENTI NARKOTIKUS....

čia

čia portretas
kai kas sako "Referendumui - NE". O kas blogai, jei balsuosi ir pažymėsi "NE"? Tokiu būu ir išreikši savo poziciją pilietybės klausimu. Aš tai būtinai eisiu ir balsuosiu "NE", nes jokių "patogių" pilietybių būti negali.

Anonimas

Anonimas portretas
tie kas gyvena užieni lai būna lietuviais nes lietuvoje visi užrašai užsenietiški ir vietiniai aborigenai nenori lietuvių kalbos.

visa tai

visa tai portretas
yra blėnys. Prezidento rinkimai ir eilinis "referendūūūmas" vyks karinių manevrų fone, uždraudus juos stebėti ESBO atstovams. Rezultatai nesunkiai nuspėjami....

Svarbu

Svarbu portretas
Kad kacapiniai šunys tuo nepasinaudotų

Pilietybe tai tik LIPDUKAS

Pilietybe tai tik LIPDUKAS portretas
zmogus laisvas , o ne politinis graztas

Deja

Deja portretas
Dabar Lietuvos įstatymai keičiami kaip kojinės, t.y. įstatymų leidėjai (seimūnai) dirba kaip mažvaikiai, neatsakingai. Ir jie siūlo Konstitucijoje įvardytas nuostatas patikėti seimui?! Tai prilygtų kojų nusišluostymu į Konstituciją. Kol seimūnų pagrindinė stereotipinė nuostata bus neatsakingumas, tol apie Konstitucijos pakeitimus negalima net pagalvoti.

olo

olo portretas
Nedalyvausiu tam referendume, nes niekas nepaaiškina, kokias pareigas turės tie daugybinės pilietybės piliečiai.

.

. portretas
tai stai: kai bus priimtas istatymas del galimybes rinkti, tik betarpiskai gyvenantiems Lietuvoje, tada, ir tik tada bus galima kalbeti apie daugybine pilietybe. pirma susidekim saugiklius- ir tik tada zenkim i nezinoma teritorija.

Žalymas

Žalymas portretas
Dėjau aš ant Konstitucijos, kaip ir ant jūsų visų. Che, che...

ar bus iš tokiu naudos Lietuvai

ar bus iš tokiu naudos Lietuvai portretas
kurie pilietybe keičia kaip kojines.

Tam "vatingalviui buožgalviui„

Tam "vatingalviui buožgalviui„ portretas
Tu čia apie save po kiekvienu straipsniu pavemi savo tą patį idijotiską kratinį, gal jau pakeisk ką nors, žinom jau žinom apie tave, net asilo beretės nevertas

ruZkiai nesikeičia

ruZkiai nesikeičia portretas
gal čia koks genetinis apsigimimas, kad per visą istoriją rusofašistai sugeba tik žudyti, plėšti, patys utėlėmis apėję.

Tam kacapini driskiau.....

Tam kacapini driskiau..... portretas
Klausyk tu vatingalvi buožgalvi neišnešiotas savo motinos aborto liekana pampersus pasikeisk nes matosi kad myžalai visai smegenis užspaudė todėl ir rašliavoji visokius nesamoningus žodžiu kratinius

Tam tam su

Tam tam su portretas
Kacapini driskiau, von į savo fašistinę, banditinę kacapiją, asilo tu berte, tai kas fašistai? kas žudo žmones? Kas svetimoje šalyje "gina rodiną"?

Tam su

Tam su portretas
Kad jau tavo tuos ukrų benderovcų fašistus RUSIJA baigia galutinai sudubasinti, o tam neūžaugai narkomanui žydų klounui zieliai teks pasiieškoti tvirtesnės virvės kad galėtų pasikarti

Su

Su portretas
UKRAINOS PERGALE PRIEŠ RUZKIŲ FAŠIZMĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Su

Su  portretas
PERGALĖS DIENA PRIEŠ VOKIŠKAJĮ FAŠIZMĄ !!!!!!

NE

NE portretas
NE NE NE . Te jokie savanaudžiai perėjūnai nedrįsta spręsti, kaip AŠ Lietuvoje turiu gyventi !

Nepasiduokim

Nepasiduokim portretas
Mulkinimui, referendumui NE!!!Jie mus kvailomis avimis laiko, bet juk tauta ne tokia?

Anonimas

Anonimas portretas
VERGO PAREIGA ŠEIMININKUI...SAVO GYVYBES KAINA GINTI JO PRISIVOGTUS TURTUS IR BUČIUOTI BIZŪNĄ KAI KARŠIA TAVO KAILĮ...

sikau

sikau portretas
ant visu dvigubu ar trigubu "pilieciu"

Galerijos

Daugiau straipsnių