G. Landsbergis su Pietų Korėjos kolega aptars dvišalio bendradarbiavimo plėtrą

  • Teksto dydis:

Lietuvos diplomatijos vadovas penktadienį lankosi Pietų Korėjoje, kur su šios šalies kolega aptars dvišalio bendradarbiavimo plėtrą.

G. Landsbergis ir Cho Tae-yulas (Čo Tejulas) kalbėsis apie galimybes išnaudoti bendradarbiavimo potencialą aukštųjų technologijų, gynybos ir infrastruktūros srityse.

Vizito metu Seule ministras taip pat susitiks su „SK Group“ valdomų įmonių vadovais ir aptars potencialius įmonės siūlomus bendradarbiavimo su Lietuva projektus.

Lietuvos diplomatiniai santykiai su Pietų Korėja užmegzti 1991 metų spalio 14 dieną.

2021 metais Lietuva ir Korėja pažymėjo diplomatinių santykių 30-metį, tais pačiais metais Seule atidaryta Lietuvos ambasada. Lietuva siekia, kad Pietų Korėja savo ambasadą bei prekybos atstovybę atidarytų ir Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JIS

JIS  portretas
Ne koloborantas JIS gudras durnius Kas gi nenoretu pasivazinet uz DYKA dar pasvazinet KAIP pasivazinet .Kad bent nauda matytume bet MATOMAI TIK tuscia burbula

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
AMERIKOS K O L O B O R A N T A S .

Anonimas

Anonimas portretas
Ar jau pardavė ne savo turtą , jis buvo neteisėtai įsigytas ,per maža kaina už 1 litą.Skaitau kad Lietuvos turtas buvo ir jeigu pardavė privalo pinigus grąžinti valstybei.Išsiskyre ar ruošesi bėgti iš Lietuvos kaip kuprius mirs..Nes Lietuvoje jam bus per šaltą.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių