Ekonomistas: kitąmet minimali alga turėtų siekti 1030–1040 eurų

Grįžti į straipsnį

Irena

Irena portretas
Ne nuo to pradeda,iš viso dirbantiems už minimalią algą,dar nurezti,per daug pagal darbdavius gauna,ir valdžia rėkia,kad administravimas brangus,o kai direktoriui buhalterė perveda 50 tukst ,tuomet ,,administravimas nenukenčia,,issisiks ir suvalgys darbdaviai ,jeigu mokės ir 900 minimalią,taigi isdves pabėgėliai ,iš ko juos valdžia sers,jiems ir taip už ačiū 500,ir maistas restorano ,o ne kruopos su kandimis,ar netiesa,pelnus bankai renka,valdžios institucijos,ir vis rėkia,kad nėra iš ko didinti minimalių algų,tai dabar aiškina,kovidas ir karas,tipo pinigų nėra,ir nieks neprašė per ,,kovida,,gyvenimo uždaryti ,nes kažkur užsieny atliekas žmonės valgo ,kas sliauzia ir kas skraido,o už atliekas mokėjo mūsų gyventojų sąskaita,nes užsieny pašiko,o karas prie ko ,dezertyrus ileido i Lietuva ,irgi gyventojai iš savo kišenių turi kažką mokėti,taigi valdžiai labiau rūpi atvykėliai,dėl savo gyventojų taip nesistengė, turtingoms šalims nusisikti is viso ant tų ,nuo ,,karo bėgantiems,,

Antanas.

Antanas. portretas
Prieš 16 metų mano pensija sudarė 1,5 Minimalkės. Šiandieną ji tesudaro 0,7. Jei gyvensiu dar 10 metų - teks "pašalpine" tenkintis.

to > a Liuksemburge

to > a Liuksemburge portretas
liuksemburge zmonems nereikia serti islaikytiniu pedokonservu rinkeju mokejusiu mokescius sovietams

Anonimas

Anonimas portretas
INFLIACIJA....

> a Liuksemburge

> a Liuksemburge portretas
Nera ten zmones tokie laimingi kaip Lietuvos, pakilo galu gale Lietuva neziurint vatos destrukcijos

WTF?!

WTF?! portretas
Kiek mokesčius pakels,mainais į tai?!

M

M portretas
O turtingoje lietuvos valstybėje,našlių pensija 38 eurai,su keliais centais.Ir tai normalu?atėmė,apvogė,visi tyli.

Olandas

Olandas portretas
Nasliu ismoka Olandijoj kas menesi 1900 euru.

O Liuksemburge

O Liuksemburge portretas
2508 eurai jau siemet ta MMA. Neziurint pigesnio maisto,drabuziu,akciziniu prekiu ir trumpesnes darbo savaites,bei apskrities dydzio salies,kurioje "per maza rinka"!

Galerijos

Daugiau straipsnių