Projekto „Krėvės80“ penkiaaukštis – komplekso pažiba

  • Teksto dydis:

Komfortas, jaukumas ir modernumas. Namai sau ir puiki investicija nuomai. Pasidomėkime projektu „Krėvės80“, kurio vienas daugiabučių – penkiaaukštis su didelėmis terasomis ir liftu.

Privati teritorija

Dainavoje akį traukia trijų naujų daugiabučių kompleksas. Šįkart plačiau supažindinsime su išsiskiriančiu penkiaaukščiu, iškilusiu V. Krėvės pr. 80E.

Šiam pastatui priskirta privati 60 a teritorija. Privatus kiemas, automobilių stovėjimo aikštelės – po stogu. Penkiaaukščio terasos siekia nuo maždaug 10 kv. m net iki 100 kv. m ploto. Kiti butai – su erdviais balkonais.

Šio penkiaaukščio didžiulis pranašumas, ko pasigenda kitų tokio aukštingumo namų gyventojai, – liftas. Jis nepakeičiamas šeimoms su mažais vaikais, kai kasdien tenka ieškoti būdų, kaip su vaikišku vežimėliu atsidurti lauke, o paskui užgabenti jį į savo aukštą. Liftas praverčia ir įvairiais kitais gyvenimo atvejais – nešant sunkius ar didelius pirkinius, žmonėms, turintiems laikiną ar pastovią judėjimo negalią,  silpnesnės sveikatos ir t. t.

Šio penkiaaukščio didžiulis pranašumas, ko pasigenda kitų tokio aukštingumo namų gyventojai, – liftas.

 

Kliento pasirinkimas

Pirkėjams vis aktualesnis ne tik patogumas, estetiškumas, kainos ir kokybės santykis, bet ir tvarumas. „Norvegijos kontaktai“, kaip atsakingi nekilnojamojo turto (NT) projektų vystytojai, atsižvelgia į visus šiuos ir kitus aspektus.

Statybos darbų užbaigimas – 85 proc. Vadinasi, viskas baigta, paruošta naujakuriams įsikelti, tačiau norint yra galimybė patiems pasirūpinti apdaila. „Norvegijos kontaktai“ siūlo ir visą apdailą pagal kliento pageidavimą“, – pridūrė „Norvegijos kontaktų“ NT pardavimų vadybininkė Lina Maliauskienė.

„Norvegijos kontaktai“ ypatingą dėmesį skyrė aplinkai, įrengdami ramaus ir aktyvaus laisvalaikio, sporto erdves. Partnerio nuotr.

Ji atkreipė dėmesį, kad butai šiame penkiaaukštyje – patrauklaus ploto ir išplanavimo. Tai trijų ir dviejų kambarių butai. Ypač pastarieji – puiki investicija nuomai.

Visi trys naujieji projekto „Krėvės80“ daugiabučiai yra pažangios A++ energinės klasės. Naujakuriams užtikrintos geresnės pastatų šiluminės savybės, kartu mažesnės sąnaudos šildymui.

Asmeniniais temperatūros namuose poreikiais pasirūpins įrengtas centrinis kolektorinis šildymas. Temperatūra atskiruose kambariuose reguliuojama individualiai.

Prie komforto ir namų traukos efektyviai prisideda ir remiantis ilgalaike NT vystytojų patirtimi parinktas modernus dizainas, grindų šildymas, vitrininiai veidrodiniai langai, komfortiška garso izoliacija ir kiti pasitvirtinę sprendimai.

Vertinantiems tvarką ir kompaktiškumą yra galimybė turėti sandėliuką įvairiems daiktams laikyti.

Visą „Krėvės80“ kompleksą sudaro du devynaukščiai ir penkiaaukštis. Visų jų fasadams parinktos modernios ir ilgaamžės plytelės „Klinkerit“. Devynaukščiai – sodrios ir solidžios antracito spalvos, o juos papildė klasikinės raudonos spalvos penkiaaukštis.

Pranašumas: vienas iš daugybės naujakurius čia viliojančių dalykų – didelės terasos. Partnerio nuotr.

Laisvalaikio ir sporto erdvės

Ieškant būsto neretai sunku apsispręsti, ko norima. Norisi namų mieste, kad visos paslaugos būtų šalia, bet kartu, svarstant apie būsimus namus, norima ir gamtos vaizdų, ir daugiau privatumo.

Kaip viską suderinti? „Krėvės80“ butai – mieste, bet atnaujintų Dainavos ir Draugystės parkų kaimynystėje. Maža to, „Norvegijos kontaktai“ ypatingą dėmesį skyrė šių, kaip ir kitų savo projektų, aplinkai, įrengdami ramaus ir aktyvaus laisvalaikio, sporto erdves. Vaikų žaidimų ir poilsio zonos – čia pat komplekso teritorijoje.

„Krėvės80“ teritorija užsėta žole, nusidriekė pėsčiųjų takai, įrengti suoliukai ir apšvietimas. Saugumui užtikrinti butuose įvesti signalizacijos ir priešgaisrinės signalizacijos įvadai.

Viskas šalia

Projekto „Krėvės80“ namai įkurdinti itin patogioje miesto vietoje. Kaimynystėje – ir daug gamtos, ir įvairių paslaugų, pramogų, o pasiekti miesto centrą neužtruks ir tai padaryti patogu tiek asmeniniu, tiek viešuoju transportu.

„Viskas, ko reikia, šalia: švietimo, sveikatos, maitinimo įstaigos, prekybos centrai, sporto klubai, įvairios poilsio ir pramogų zonos. Puikiai išvystyta viešojo transporto infrastruktūra, vos per 15 minučių pasiekiamas centras, o automobiliu užtenka ir 7 minučių“, – kalbėjo bendrovės „Norvegijos kontaktai“ NT pardavimų vadovė Izabela Murauskaitė.

Kalbėdama apie projektą „Krėvės 80“ nei ji, nei „Norvegijos kontaktų“ NT pardavimų vadybininkė L. Maliauskienė neabejojo projekto sėkme ir džiaugėsi už esamus ir būsimus naujakurius.

 Partnerio nuotr.

Patirtis ir patikimumas

Kaip jau esame minėję, projektas „Krėvės80“ kurtas remiantis ilgamete „Norvegijos kontaktų“ NT vystymo ir statybų patirtimi, sukauptu profesionalumu.

Bendrovė šioje srityje aktyviai darbuojasi jau daugiau kaip aštuoniolika metų. Per tą laiką yra pastačiusi įvairių objektų Kaune ir Kauno rajone: daugiau kaip 384 butų, 111 kotedžų ir 16 individualių gyvenamųjų namų.

Ilgalaikės verslo sėkmės variklis – pagarba klientui, darbas pasitelkiant savo sričių žinovus ir kokybiškas medžiagas, pastangos atsižvelgti į naujakurių norus, nuomonę ir kintančią aplinką.

Daugiau informacijos apie projektą: www.kreves80.lt, e. paštu lina.m@norvegijoskontaktai.lt, tel. +370 699 20 002.

Projekto „Krėvės80“ vystytojai – UAB „Norvegijos kontaktai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o kur parkavimas?

o kur parkavimas? portretas
prie gretimų daugiabučių? nekenčiu tokių projektų, sulenda su savo daugiabučiais ten kur yra visos komunkacijos, visa infrastruktūra, sunaikina paskutinius žalius plotus. čia žymiai geresnis biznis nei privatų namą tame pastatyt, čia kartonkes parduoda kelis kart į aukštį ant to pačio žemės sklypo. neina gi kur nors į Kauno pakraštį su tuo daugiabučiu, kur reikėtu kelis šimtus metrų komunikacijas atsivest, eina ant gatavo. linkiu, kad prasmegtų tas jūsų sušiktas daugiabutis.

Arūnas

Arūnas portretas
Taigi dabar apdailos plytelės jau nukritę...O kad giriami balkonai - juose juk negyvensi.... Name vienas koridorius ir butai kaip bendrabuty

minde

minde portretas
busit isdauzyti susprogdinti muzikai jus ir jusu kaimietiski butai.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių